- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Какво ще правите ваканцията?
Въпросът е ясен ,лично аз ще си седя в нас най-вероятно...![]()
На почивка тази година няма да ходим.. така че вкъщи и навън с приятели.![]()
Не съм се наспивала като хората от 10 дена, тъй че ще спя до 12. Ще се видя с приятели, ще релаксирам, ще ходя в брат ми да прегледам разни дрехи, ще ходя на пазар, ще празнувам нова година с приятели ( НАДЯВАМ СЕ) и то ваканцията свършва..
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
И аз така..Първоначално написано от zlatit0o
А трябва да уча,че срока почти приключва и ми трябват добри оценки![]()
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
Малко диско утре,след това никакви планове....ще чакам Нг.Простотя на макс,така ми се ходеше някъде...
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Вкъщи пред компютъра, ще гледам ТВ. Ще се занимавам с малкия си братовчед. Ще спа до 11,12. Ще излизам с приятели.
Ще си компенсирам съня, ще си почина малко от лудницата в даскало, ще уча и на 31 заминавам на почивка до 2-ри![]()
Най-скъпото е онова,за което плащаме със сълзите си!
Трудно е да очакваш нещо,което знаеш,че няма да се случи.. но още по-трудно е да се откажеш,когато знаеш,че това е всичко,което искаш!![]()
Едва когато се докоснеш до истинското,разбираш колко фалшиво и незначително е било всичко останало!
Ще си стоя вкъщи,на компа,пред Тв,и ще излизам с приятели от време на време.Вече бях на почивка на село на балкана.![]()
засега нищо не правя ..
То в това време няма много възможности.
Тази седмица мисля да отида на Дискотека, че одавна не съм ходила.
На НГ купона + 01.01.11, от който частично няма да има спомени, поради ясни причини.
Един ден трябва да отскоча до Варна на Мола(само че все още не съм намерила с кого)
и другите 2-3-4 дни предполагам мързел пред компютъра и някоя друга разходка из града ..
-What are you looking at? o_o
-You, obviously. *smile*
_________
Sex.Love.Control.Vanity.. <3
Хах, е поне няма само аз да си седя в нас пък и болен...
Няма какво да правя. Никакви предварителни планове нямах, а сега си седя в нас и мързелувам по цял ден. Само вечер излизам за няколко часа с един приятел, колкото да подишаме малко 'чист' въздух.
Сега се заемам да правя снежинки от хартия и после ще ги разлепя из апартамента.
Мислех да си направя по-оригинална украса сега за празниците, но явно съм се надценила или просто мързела се е появил не когато трябва.
И спря да се върти за миг земята..
Ще си почивам!![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Ще излизам из града с приятелки,ще гледаме кино,когато си в добра компания ми е почти все едно какво ще правим![]()
Любовта е неустоимо желание да бъдеш неустоимо желан.
с приятели по цял ден,кво повече ми трябва...а да и на гости по роднини(уникална скука
![]()
) и тва е :P ...никво учене-решила съм го
![]()
Приятел е този, който като му кажеш "Копеле, убих човек", а той да ти каже "Копеле, къде ще копаем?". XD
момиче
Нямаме планове да ходим някъде така че вкъщи ще сме си .. ще гледам ТВ. на компа и ще празнувам нГ разибра се![]()
Сега е ваканция...
Стоя на компютъра и излизам с приятели.
Все още не съм почнала да уча. ;х ;д
Наскоро те видях и сърцето ми се разтуптя!
Разпали се пожар и не мога да го изгася...