Здръвейтиии... :Д .. така вече сериозно: Значи не пиша за пръв път,знам че съм досаден просто незнам к'фо да на правя .. ;х.С едно момиче си пишем в скайпа от 2 седмици (тя е от другия клас) ии бяхме само по скайп.После започнахме да си казваме здравей и здрасти на училище,но иначе всичко се "развиваше" по скайп.Та преди няколко дена к'фо стана напрайх се на жертва и май се скарахме,след няколко минути стана нещо като сдобряване и после тя ми каза,че иска да се видим само двамата(по време на час).Видяхме се ии тя тогава ми каза че няма нищо против мен,просто не искала приятел ии псоел каза някфа тъпотия,след тва се прегърнахме ии тва беше :Д (гледах ей така О.О).Вечерта в скайпа ми каза че ме харесва амаа... да не се повтарям казах вече,после каза че щяла да ме целуне,ама била болна :Д :Д.Снощи в 00:01 и пиша съобщение "честита коледа,обичам те,дано не ставам досаден" ии там някфи прегръдки и целуфки.След няколко минути получих отговор "(кисс) и ас ,весела и на теб (хуг)".Таа кажете ми к'фо да прая... напрао незнам,смисъл кажете как да постъпя,че да стане така,че примеро всички знаят че се харесваме.Мерси на всички предварително.Само ако ще хайтърствате поне ме расмивайте :Д :Д