- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Постъпих ли добре ?
Приятелката ми изневери и с хиледи уговорки я приех обратно при мен просто сърцето ми я иска, но разумът не и все пак отдавна сме заедно и я приех. Но се разбрахме, че ще я проверявам къде ходи и т.н. . Та добре ли направих, че я приех с тази уговорка ?
Не.. Правила съм същата грешка. Всичко се повтори![]()
Ian Somerhalder. ❤ ‹33 The Vampire Diaries. ❤ ‹33 Miley Cyrus. ‹33 ❤ ☮ (sun)
1 път направила ли го е,ще го направи отново.Явно и липсва нещо което не и даваш и го търси при други.За мен вашата връзка няма да я бъдеУСПЕХ
+1Първоначално написано от chambao
Ian Somerhalder. ❤ ‹33 The Vampire Diaries. ❤ ‹33 Miley Cyrus. ‹33 ❤ ☮ (sun)
И аз съм мислил за това. И преди сме се карали пак по тези въпроси, но тя се скъсва да ми се моли и да реве и кво ли не и най-накрая пак и прощавам просто много съм влюбен изглежда и не мога да си представя живота без нея.
Сега ми прати смс
"Прости ми моля те знам че сбърках но помисли колко много направих за теб не заслужавам ли малка отплата моля те мило"
Личи си,че си влюбен до уши.Щом неможеш да я забравиш,опитай да забравиш какво се е случило.Седнете като големи хора и се разберете.Много зависи от колко време сте заедно.Ако са някакви си 1-2-3 месеца не си струва да правиш такива саможертви за който и да e.
Ох гадни проблеми човекТи си я познаваш най-добре и все пак внимавай много какво ще стане от тук нататък, ако се повтори 3ти път вече дори да я обичаш много незнам то не може да и прощаваш винаги
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Абе ще я държа сега много изкъсо и ще гледам как се развиват нещата. Някой друг да коментира постъпката ми ?
Пич,не ги разбирам тия работи,ама щи кажа,че си направил добре,ама ако това се повтори ... режи я![]()
Дано не се повтори.
Но уей мен... разкарай го тоя боклук![]()
![]()
![]()
хЪх...
Бил съм в такава ситуация...много зависи от вас двамата поравно, не само от нея, да знаеш.
Пробвайте, понякога успява да се позакърпи положението след изневярата и потичат плавно нещата, пък дано стане. Има един период от 1-2 месеца в началото дето е гадно, после малко по-добре става. Успех![]()
Няма кво да се добави, освен, че е разбрала, че няма кой да я приюти/да и купува неща...Първоначално написано от RoSKo0o0
We will strike without warning and
without mercy, fighting as one hand, one heart, one soul.
We will shatter their dreams and haunt
their nightmares, drenching our ancestors' graves with
their blood.
Плаче тя. Нищо лично към момичетата, но си върти женските номера.
Хмм ще я видя какво ще прави в бъдеще, ако се повтори май ще събирам вече сили и квото и да ми има трябва да я зарежа![]()
Познавам човек, който е изневеряавл 1 път, взел си е поука и повече няма да го направи. Сам прецени твоята мацка ква е и изчакай още малко. Повтори ли се недей да имаш много милост ... има и по - добри от нея...
Нали знаеш, ако нещо се случи веднъж, не е задължително да се повтори. Но случи ли се втори път, задължително ще има и трети. Лично аз бих й дала шанс.
Не се знае дали си направил правилния избор , но е хубаво това , че си решил да опиташ и си дал шанс на момичето. Ако отново започне да злоупотребява според мен трябва окончателно да я оставиш
Татко: Харчиш пари най- безразборно. Мисли за бъдещето момче , ние няма да сме вечни.
Мислиш ли ,че цял живот ще те издържаме с майка ти ?
Аз: Ами не......ще ме издържате докато ме поемат децата.
Не си направил правилния избор с това,че си я приел....махай я от главата си докато не е късно![]()
ЗависиДоверието се губи много лесно, а много трудно се печели... Ако се повтори просто е нямало смисъл. Един шанс за изневяра да, но два, три, четири вече излизат извън границата. Ако се повтори си спести страданията. На всеки му се случва да кривне.
Прощавай, но не забравяй
![]()
И аз бях в същата ситуация... Не го приех, не съжалявам. Повече няма излишни нерви с това къде е, с кой е и какво прави ... Според теб струва ли си? Щом веднъж го е направила, може пак да го направи ...
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Не. Не и прощавай. Зарежи я, забрави я. Ще дойде друга, която ще те оцени, ще те обича, както заслужаваш и няма да ти изневери. Ти я обичаш, нали? Би ли изневерил? Не, нали? Значи тя не те обича щом го е направила. Сега ще ти е трудно, но после няма да съжаляваш. Казвам ти от опит.
http://vbox7.com/play:27671a29![]()
http://vbox7.com/play:cb758a54
Карай внимателно - спаси живот!
http://www.facebook.com/pages/Dream-of-love/172035706162256 & http://www.facebook.com/pages/The-st...22269861159010 ~ Страници за бележки във Фейсбук.
Захвърляй я.. Като почнат с тия "Колко много съм правила за теб, бла-бла-бла"..Първоначално написано от zamisle
Веднъж загубено доверие трудно се връща след това.Със сигурност не те заслужава като приятелка по твоите думи
Единствената истинска болка е да нараниш някого, когото обичаш...!!!