- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какви момчета харесвате?
Не разбирам тези,който нямат какво да кажат по темата защо ни обвиняват? Иначе ако си падате и помъже споделете, какви харесвате![]()
![]()
I hate cold-blooded people !!!
Първоначално написано от dimitar_ak
\/
Greennight![]()
![]()
nirvana13 бебси
SuckIt мъжо ми
![]()
CR0W другия ми мъж
![]()
Бе то да кажа по думите на момичетата излиза ,че съм точно такъв какъвто търсят с руса коса (изправям се ;dd) сини очи , 1.80 спортист,демек атлетично тяло...
Въобщее не е там работата , поне в Стара Загора ,момичетата тука търсят само някав дет е мега як и има дебело портомне..
Тя ми вика "Имам си гадже" -Ми то и аз имам телевизор вкъщи ,ама ходя и на кино. ;dd
Първата ти грешка беше, че започна да се хвалиш, втората беше, че каза, че се изправяш... Третата, че подценяваш момичетата [в Стара Загора].Първоначално написано от Freeb0yy
П.с. Просто реших да спомена.![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
вярно![]()
![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Универсалната точка.Първоначално написано от manliftingbanner
Хах, тва че се изправям означава ли че съм гей или нещо такова бе.. Просто косата ми е по-добре като е изправена.. Много сте ми смешни такива като вас ...
Тя ми вика "Имам си гадже" -Ми то и аз имам телевизор вкъщи ,ама ходя и на кино. ;dd
естествено, че това означава.Първоначално написано от Freeb0yy
Aghaha you made my day!Първоначално написано от manliftingbanner
Ааа аз мисля, че не съм казвала, че ако си изправяш косата си гей. Но не е никак ъм... мъжкарско. Питай колкото си искаш момичета, всички ще ти кажат, че не харесват суетни момчета. И не съм искала да звуча чак пък грубо.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
ХАРЕСВАМ САМО ЕДНО МОМЧЕ ТОЙ Е ПРЕКРАСЕН ЗА МЕН - всичко което искам едно момче да притежава той го има -свестен е и е готин и е мил и в същото време е леко студен не е надут .. но той си има друга и не иска да е смен
Шибан педераст, марш!Първоначално написано от Freeb0yy
важното е да ме грабне нещо в мъжа от пръв поглед...,но като цяло харесвам високите и леко едри мъже(не тип мускули всичко),и най-важното да има нещо в погледа им ,което да излъчва грубост и... перверзност като те погледне и ти заговори
Прочетете пак всичко, което сте написали и ако намерите човек, който да е пълна противоположност на него ... Той е!![]()
Long Live Rock N' Roll .. !
Да ви имам и представите.. още малко ще се мине на: "Кои разцветки кецки са най-секси" .. нали така беше текста?![]()
![]()
Нямам определени 'изисквания' за момчето, което е до мен.
Мога да кажа само най-основното:
* да е чаровен
* да ме разбира
* да не ме лъже
* да ме обича!
* да не е грубиян (:
* и да е по високичък(1,75 и нагоре (до към 1.85) )
* а и забравих нещо много важно - да може да се справи с характер като мен и моето ДОСТА развинтено въображение
А косата каква била, а очите какви били, а задника, а не знам си кое :Д .. не ме вълнува чак толкова ..!!
(Въпреки, че не мога да не кажа, че като видя момче със зелени/сиви/пъстри очи направо се разтапям :Д ..)
*сън*
Тъкмо щях да пиша, че не отговарям на нито едно от предходните 1000 описания и да не разчитате на менПървоначално написано от fUcKsMiLe
ама видях това - звънни довечера за кафенце ил итам квото пиеш :P
Don't Take Life Too Seriously, You'll Never Get Out Alive!
Мдам.Първоначално написано от vampire_girl_
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
и това има общо с темата,защотооо?Първоначално написано от bonbonenoizkushenie
Хм. Трябва да знае как да ми оправи настроението, да има за какво да си говорим, да е наивно-добричък, да не лъже... да ме уважава.
Иначе за външен вид... нямам претенции, но поне за височината.. да е колкото мен и нагорет.е. над 1.75.
1. да не е простак.
2. да мога да го показвам пред др хора (т.е. да се поддържа)
3. да не е някой лигав ... ама да не е и някой прекалено сериозен
4. да мога си приказвам и простотий с него ... но и да става и за сериозни разговори.
5. да няаа някви стереотипи кът останалите хора... стаа въпрос за разлика в годините или за от сорта хората кво ще кажат....
6. да ме обича.
7. да се съобразява поне малко с мен ...![]()
![]()
![]()
Перфектния не съществува xD
без ПОДПИС ... xD
но почти не срещаш това което си очаквал!Първоначално написано от bybz
![]()
без ПОДПИС ... xD
Сериозно, грамотно, себеотстояващо, уважаващо ме, харесващо манга, аниме, метъл и WoW същество.
You're so stupid there's nothing in your head God how I wish that you were dead
I hate you ain't it true I hate you and everything you do.
Leeeeeeeeroy Jenkins!
Мил,забавен и да има ваншност .. (поне малко) ..
Първоначално написано от fUcKsMiLe
1.76 някъде с пъстри очи съм и относно характера и аз имам доста развинтено въображение.. повярвай![]()
а и междодругото ако искаш драсни едно лс да се запознаем![]()
Живота е такъв, какъвто е!