- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какви момчета харесвате?
Амиии по принцип не гледам много външния видЧесто ми се е случвало да хлътна по момче,за което преди съм твърдяла,че въобще не е мой тип
Дори мога да дам примерПо принцип МРАЗЯ русите момчета/мъже,но до скоро бях хлътнала здраво по един такъв индивид
Иначе като цяло си падам по т.н. "лоши момчета",които все твърдят,че не търсят сериозна връзкаЗабавно е да гледаш как се променят с времето ...
А и като цяло не харесвам прекалено милите,романтични,нежни момчета ... Някак си ми се губи цялата тръпка като знам,че ми е в кърпа вързан
![]()
И все пак за външния вид - искам само да е по-висок от мен,когато съм на ток,нооо това не е голям проблем,защото с моите 1,66м. и токове до към 10см.![]()
А относно темите за разговор - то ако няма за к'во да си говорим въобще няма да го харесам,то е ясно![]()
На този етап е товаА след няколко години,когато реша да създавам семейство най-вероятно ще търся човек,коренно различен от сегашния ми тип
![]()
Първоначално написано от DiabolicalSoul
лоллзПървоначално написано от BGbullet
![]()
*сън*
Момци приберете си пишките обратно, fUcKsMiLe е само моя...![]()
thegreenzombie- ma lil' sis![]()
Първоначално написано от dinqta
Първоначално написано от ledenakrasota
Момчета тип ``КЕН`` не понасям, просто защото се чувствам по мъжествена от тях![]()
![]()
обичам когато едно момче е срамежливо, но не чак толкова, че да му вадя думите с ченгел от устата
..достатъчно срамежливо, че когато засрещнем погледите си той да се изчервии и да обърне настрани главата
![]()
![]()
моите представи за момче са странни, външният вид не е много-много важен, но покякога ДОСТА... русии и синеоки момчета не харесвам
надути подлизурковции не не не моля ви се
едни такивка скромнички си ги обичам... че аз да съм бурната
да има готин характер, забавен, мил, грижовен /щото аз намерение да гледам деца-нямам/
да е средно висок но 100% 20 сантиметра над мен, да поддържа фигурата си, но неее като някакъв кечист, да носи малко така.. развлечени парцалки, малко по неглиже, но в никакъв случай дрехи по него!
![]()
![]()
т`ва е, жалко че може и с мечтата да си остана
![]()
Голяяя забава пада тука мн смях хаха...![]()
:P
![]()
![]()
![]()
Andrez & Vesselin Live @ http://www.bizarrclub.eu/
Не знам, чак пък и да изреждам, то се е видяло, че половината искате 'принца на бял кон' но, на края идва само коня дами![]()
Всъщност, би трябвало да кажа, че ме привлича 'вътрешната' красота, да ама неЗа първо впечатление гледам външния вид, смисъл дрехи ала - бала, след това гледам ръцете и косата, направо си ми е като навик
Но в момента, съм с човек който изпълва всички критерии пък и плЬОс това характера му е, LIke.![]()
За външност нямам определен тип, всеки път попадам на коренно различни. Иначе- да ме уважава, да е мил, чаровен, да има чувство за хумор, да знае как да покаже чувствата си и .. още много.
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Е вече знам защо гаджето ми неможе да издържи и 5 мин да е далеч от мен![]()
всички знаем че "любовта не подбира"
не че и аз много вярвам в любовта но както и да е,това е офтопик
по темата:
---ВИСОК
---шегаджия,драка дори(нали знаете онова закачане на шега)
---тъмен(не ром) тъмна коса(къдрава да речем),тъмни очи(може и зеленикави)
---остроумен, честен, откровен, че дори и циник
и една друга добавка,кояте не е нещо като критерии,по скоро мое наблюдение към това което ми харесва:
небрежен,набола брада,по-голям от мен и не знам дали нарочно, но винаги си падам по мъже-чешити,никой не може да ги понася освен мен
![]()
![]()
всеки с фетиша си,както някой беше написал в началото на темата
![]()
~девойче съм~
всички знаем че "любовта не подбира"
не че и аз много вярвам в любовта но както и да е,това е офтопик
по темата:
---ВИСОК
---шегаджия,драка дори(нали знаете онова закачане на шега)
---тъмен(не ром) тъмна коса(къдрава да речем),тъмни очи(може и зеленикави)
---остроумен, честен, откровен, че дори и циник
и една друга добавка,кояте не е нещо като критерии,по скоро мое наблюдение към това което ми харесва:
небрежен,набола брада,по-голям от мен и не знам дали нарочно, но винаги си падам по мъже-чешити,никой не може да ги понася освен мен
![]()
![]()
всеки с фетиша си,както някой беше написал в началото на темата
![]()
~девойче съм~
-Забавен!
-Да не пуши!!
-Да не пие като умряло магаре!!!
Не мога да понасям пияни състояния и изпълнения,освен ако не са забавни.
-Да е добър в леглото!![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
+1Първоначално написано от ivetty
Познавам един такъв човек..
Външността не е от много голямо значение . Но да е с кафеви очи и кафява коса . Да е мил , да ме обича такава каквато съм , да не искам да ме променя . Да е от ЦСКА , да е умен ,да е зодия с която се разбирам ( стрелeц , лъв , риби) да може да ме защити ако стане нещо и да е с поне 1 година по-голям . Еми май е само това![]()
Или всичко или нищо .
Това няма как да стане.Първоначално написано от vakanciqta
![]()
Да ти кажа има как и познавам такъв ама си има гадже... ;@@@
Или всичко или нищо .
Първоначално написано от FeelMyPain
![]()
![]()
![]()
Левски ОЛЕ!
По темата: Момче съм!
My teammates in game!! <33
There isn't anything more complicated than GIRLS, not even Math! ^.^
Сега ще кажете, че имам много претенции, но....
1. Трябва да е търпелив до безкрайност и да ми търпи простотиите.
2. Да не е някакъв "играч" или по-точно женкар.
3. Много добра лична хигиена.
4. Да не се взима особено насериозно и да може да се смее над себе си и да издържа на моите ебавки по негов адрес. И да има чувство за хумор, което поне малко се припокрива с моето.
5. Да е секси (включва подходящо облекло: ризи, дънки, суичери, кецове; подходяща коса: по дългичка и сладко рошавичка ;хубава усмивка; най-добре кафяви очи; да е висок над 1,70; да е кльощав, но не прекалено)
6. Да има подобен вкус в музиката като мен.
7. Да е умен и да може да върже две изречения и те да са смислени.
8. Да е свестен тип, но да може от време на време да прави простотии и да не ме изоставя докато не реша, че искам да се разкара. И да се обажда, когато трябва да се обади.
9. Да може да твори нещо (я разкази, я картинки, я музика).
10. Да е мил, добър, да ми прави комплименти, макар и гадната ми коса или пъпките ми.
Да е точен, симпатяга, уверен в себе си.
Чувството за хумор е задължително.
В същото време да е отговорен и да може да се разчита на него.
Да има хубава усмивка,готино тяло,над 1.75.,да харесва футбол или да играе,чувство за хумор,да има самочувствие а не някъв сдуханяк,да има сладък смях и глас.
да се държи добре с мен.. да ми угажда .. да ми казва колко съм миличка сладичка и колко много ме обича .. и мисля, че е това ..
И аз съм така , ама почти не се намират такива въпреки ,че косата ми не е гадна и нямам нито една пъпкаПървоначално написано от alzheimer
Или всичко или нищо .
някой който знае как да обича... моят единствен критерий![]()
Съдбата не е случайност, а избор:тя не се очаква, а се печели!