- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какви момчета харесвате?
Да не е егоист.. Това според мен е най-важното.![]()
"You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
Albus Dumbledore.
момчето което ще ме подлуди направо в буквалния смисъл ще е РУС !! незнам защо ноо имам слабост към русичките и нисички колкото мен или мааалко по над мен но не два метра или 180 аа блак! иии такива където слушат дъбстеп и днб те са най сладки .... такова момче да си имам до мене нищо няма да ми липсва ...
@lofebasscho, Syze да си пази COOH викаш?
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
За предпочитане тъмнокос, с нормална, късо подстригана коса, чаровна усмивка, висок, с добре оформено тяло и арогантен поглед.
Умен, самоуверен, забавен, своенравен, маниполативен, инпулсивен, твърдоглав и предизвикателен.
Тая "порода" са най-интересниУмен, самоуверен, забавен, своенравен, маниполативен, инпулсивен, твърдоглав и предизвикателен.![]()
Нали! До "твърдоглав" липсва само "и нагъл" и картинката е пълна.Първоначално написано от PinkPan7her
манипУлативен..
Ооо... ще си намериш лесно, по доста от критериите. Такива колкото искаш. Но няма да е от най-хубавите, нито от особено умните и може да няма мноого добра хигиена, но може, ноже... И все пак, ако твоят критерий за умен е "да може да каже 2 смислени изречения".. няма да е трудно.Първоначално написано от vakanciqta
Как само аз те разбрах, копеле ;дПървоначално написано от Chacho
Temet Nosce
벨야카
сладур с характер и чувство за хумор!...(за предпочитане висок и с перчем
![]()
![]()
не гейски ами просто да не е гологлав!....
![]()
![]()
)
Ееее, щом са само това критериите.... много са такива, лесно ше си намериш. (:Първоначално написано от cranberry696
Temet Nosce
벨야카
Сигурно си е представяла движенията на езика при продължителното р. Ах това довлно непце![]()
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
бе, бе, бе... баси бебето стана то ;д
Chacho... aahahahahahahahhaah
Temet Nosce
벨야카
Благодаря!Първоначално написано от cranberry696
![]()
бе-тата трябва да се компенсират с а-тата![]()
-Да не бъде егоист!Първоначално написано от LadyV
-Да се допълваме!![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Как всеки си мисли за различно, обаче. ;д
Истината е една! И тя е, че средната продължителност на живота на щраусите е 38 години.
Temet Nosce
벨야카
Спрете, моля ви, възбуждам се!
Първоначално написано от Chacho
Възбужда те императорският пингвин?![]()
![]()
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
И мръсната перушина на дъртите щрауси.
PS: Смешното е, че някои сериозни хора в тая тема имат по-странни предпочитания от мен.
Аз не мога да откъсна поглед от подписа ти.![]()
![]()
Wanna play multiplayer?Първоначално написано от ledenakrasota
![]()
да
![]()
Имам само една тениска![]()
Ще я скъсаме.Първоначално написано от Chacho
![]()
Високи,забавни,с хубава усмивка и очи,без значение какъв цвят![]()
Обичам добрите души независимо от това какъв цвят им е косата или очите и прочие,тези които мислят! и не ги е страх да казват истината..![]()
I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!
хмм като мене??Първоначално написано от Nestlee
![]()
![]()
Изяж бобър, спаси дърво... xD
Хубав, мил, чаровен с добро сърце. Да не мисли само за секс. И естествено...красив![]()
Миналото...... пълно с грешки, бъдещето...... пълна мистерия, сега..... живея за мига!!! ...