SmilezZz написа:
Много критерии,големи претенции - но ми е интересно,когато се влюбвате в едно мом(и)че - проверявате ли го/я дали отговаря на тези ваши "изискани" критерии ?
- Всеки човек е идеален по своему..Но пък няма как да отговаря на този безкраен списък с претенции..Все нещо ще му/й липсва и тогава какво ? Спирате да се занимавате с него/нея ли ?
- Много е хубаво това,че знаете какво искате..Но след този списък с критерии - замисляли ли сте дали и вие отговаряте на тези изисквания..Все пак е несправедливо,когато другия се опитва да ви угоди,а вие да не можете..И ако чакате момче/момиче,което да прикрива целия Ви списък с критерии - има да чакате още доста време..

По темата:
За да не е спам - нямам никакви критерии..
Любовта не пита дали той отговаря на моите изисквания,а
директно ме "омагьосва".. ((:

Оф боже ,ама като се сетя, че съществуват такива професори направо в никоя тема не ми се влиза. 10000 думи за коментар на мненията, и 2 думи за коментар по темата??! wtf? Ние тъпи ли сме таа наливаш акъл? Ай, моляя те. Каквото си ти, това и ние ! Слезте на земята. Ти сериозноо ли си мислиш, че някой като напише "висок, слаб, мускулест" и ще си хареса задължително такъв? Ами темата е такава и се пита "Kaкви момчета ХАРЕСВАМЕ?" Коментиращия по принцип харесва такива, но може и друг да си хареса. Айдее не се прави на идиот ! Нужни ли са всички тези обяснения? Ако нямаш какво да кажеш ПО ТЕМАТА просто не влизай. Тука ставам абсолютно като теб -2 думи по темата, 1000 по мнението ТИ, ама просто ме предизвикваш. ИИ ейй тука вече трябва да се извиня, защото се започва поредната форумска война.
Значи Nestlee е толкова права, че няма докъде!!! SmilezZz ( ако така се пишеш) има мнение във всяка тема няма значение, дали ще е по темата, тя трябва да говори професорката на форума. Брато, ти зле ли си, на 14 си колкото мен разликата, е че аз не пиша по всяка тема дори и да не мога да отговоря!!!
Та,момчетата който харесвам :
1.Харесвам зелените и сините очи ( особено ако цвета е наситен)

2.Със по дълга коса не като на момиче, ама не и остриган 1 или 0 номер ( не че не е имало и такива, който съм харесвала)
3.По-висок от мен ( ако е по-нисък ще ми е малко неудобно и това пак не означава, че не бих харесала такова момче)
4.Със добри навици, да не говори като първият селянин, мил и не много ревнив ( умерено)
5. С по-малко пъпки
П.п Ако някой има нещо да каже.........не ми дреме