- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какви момчета харесвате?
Интересно насред толкова много изисквания нито една не изказа като фактор парите.
О, да, забравих... вие сте в щастливите 2% на изключенията![]()
Висок, с зелени очи, красив .. като за началоо![]()
![]()
Искаш нещо - получаваш го .. не го оценяваш - губиш го !
да не си скубе веждите да не е нисък![]()
да не се прави на мъжкарче и да има чувство за хумор да не взима дрога абе ... горе долу това хихи!![]()
Да е забавен,хубав характер,абе то зависи до самото момче като го видя,тогава си определям нещата,по които мога да го харесам![]()
Единствената истинска болка е да нараниш някого, когото обичаш...!!!
Забавен, хубав, висок ..![]()
![]()
Just Siseyy Hater's ...
да е ТОЙ!![]()
вярно, не е перфектен, но.. все пак:
светла коса, сини очи, забавен, романтичен.. винаги знае какво да каже.. висок.. когато иска да се забавлява знае как, но винаги мога да говоря сериозно с него. Винаги намира начин да ме развесели.. мога да разчитам на него, обича ме.
Обичам го!![]()
![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Нямам особено критерии за външен вид, по- скоро за характера .. Да се разбираме, да имаме за какво да говорим, да знае кога да ме бъзика и кога да бъде сериозен .. Е, все пак обичам най- много зелените очи .. и незнам защо, но винаги съм се заглеждала по момчета с по- дълга косаНо както казах външния вид не ме вълнува чак толкова .. Е, не бих тръгнала с някой дебел, мазен и т.н.
![]()
Alabalaportokala, на по 15-16 сме повечето тук, защо да ни пука за пари? Не е като да може да ти купи кола, апартамент или нещо кой знае какво.![]()
-да слуша хубава музика (hip-hop,rap,RnB..)
-по възможност да е футболист![]()
-кестенява коса,кафяви очи,висок над 165см
-за предпочитане е да няма розови,лилави дрехи в гардероба си![]()
-да има чувство за хумор,за да може да ме развеселява когато имам нужда
-да е готов да направи поне малко за мен
-може да пуши, може да не пуши,но задължително да не се напива всеки ден
-да не иска само секс
-да може да обича
достатъчно висок, тъмнокос, тъмноок и добре образован,
все пак няма да стоим и да ядем семки по цял ден.![]()
born alone, to be alone, to stand alone.
99% лъжат за написаното...какъв е смисълът от темата ?![]()
SmilezZz написа:
Много критерии,големи претенции - но ми е интересно,когато се влюбвате в едно мом(и)че - проверявате ли го/я дали отговаря на тези ваши "изискани" критерии ?
- Всеки човек е идеален по своему..Но пък няма как да отговаря на този безкраен списък с претенции..Все нещо ще му/й липсва и тогава какво ? Спирате да се занимавате с него/нея ли ?
- Много е хубаво това,че знаете какво искате..Но след този списък с критерии - замисляли ли сте дали и вие отговаряте на тези изисквания..Все пак е несправедливо,когато другия се опитва да ви угоди,а вие да не можете..И ако чакате момче/момиче,което да прикрива целия Ви списък с критерии - има да чакате още доста време..
По темата:
За да не е спам - нямам никакви критерии..
Любовта не пита дали той отговаря на моите изисквания,а
директно ме "омагьосва".. ((:
Оф боже ,ама като се сетя, че съществуват такива професори направо в никоя тема не ми се влиза. 10000 думи за коментар на мненията, и 2 думи за коментар по темата??! wtf? Ние тъпи ли сме таа наливаш акъл? Ай, моляя те. Каквото си ти, това и ние ! Слезте на земята. Ти сериозноо ли си мислиш, че някой като напише "висок, слаб, мускулест" и ще си хареса задължително такъв? Ами темата е такава и се пита "Kaкви момчета ХАРЕСВАМЕ?" Коментиращия по принцип харесва такива, но може и друг да си хареса. Айдее не се прави на идиот ! Нужни ли са всички тези обяснения? Ако нямаш какво да кажеш ПО ТЕМАТА просто не влизай. Тука ставам абсолютно като теб -2 думи по темата, 1000 по мнението ТИ, ама просто ме предизвикваш. ИИ ейй тука вече трябва да се извиня, защото се започва поредната форумска война.
Значи Nestlee е толкова права, че няма докъде!!! SmilezZz ( ако така се пишеш) има мнение във всяка тема няма значение, дали ще е по темата, тя трябва да говори професорката на форума. Брато, ти зле ли си, на 14 си колкото мен разликата, е че аз не пиша по всяка тема дори и да не мога да отговоря!!!
Та,момчетата който харесвам :
1.Харесвам зелените и сините очи ( особено ако цвета е наситен)![]()
![]()
2.Със по дълга коса не като на момиче, ама не и остриган 1 или 0 номер ( не че не е имало и такива, който съм харесвала)
3.По-висок от мен![]()
( ако е по-нисък ще ми е малко неудобно и това пак не означава, че не бих харесала такова момче)
4.Със добри навици, да не говори като първият селянин, мил и не много ревнив ( умерено)
5. С по-малко пъпки
П.п Ако някой има нещо да каже.........не ми дреме![]()
I hate cold-blooded people !!!
Ако има такъв да пише и на мен !!Първоначално написано от YoUcANNOtiMaGiNe
![]()
![]()
Знаех си че някой ден ще мога аз да се изправя
и да кажа: " Всичко мога да направя."
Към Смайлззз ще кажа само, че винаги съм имала страшно високи критерии не само към човека до мен, но и към приятелите си. Критериите не са се променили, трябва да издиря оная тема, в която едно момиче се жалваше колко ниски изисквания сме имали ние и колко несправедливи били момчетата![]()
Любовта не пада от небето. Тя е сбор от много неща и едно от тия неща е точно отмятането на нещата от "списъка" ми. И да, аз мога да удовлетворя изискванията на човека до мен - дори защото съм пет пъти по-строга към себе си, отколкото някой друг може да е.
Дам, наистина станаха 1000 думи офтопик, съжалявам.
мм да е висок,чаровен и забавен
а,и ако е със светли очи е плюс![]()
Май ще съм първата, която ще каже...
Ами аз не харесвам момчета със светли очи.
Колкото и странно да звучи - светлите очи при
момчетата ме подтискат и плашат.
Аз харесвам момчета с тъмни очи.
Като ги погледна и да потъна в тях.
За външния вид, за мен е важно
да не е изпедерастялДа се
облича нормално.
Не харесвам мистър мускол
или пък ръчичка кокал.
Косата тъмна.
Да не е висок, защото съм ниска.
Но и да не е тапичка.
Да не си скубе веждите
стига ми да се обезкосмява където е нужно
ръцете и краката не са от тези места при момчетата.
Да ме уважава. Да бъде с мен
навсякъде без да се притеснява.
Да може да ми каже всичко без
да се чуди как ще реагирам.Не искам да е винаги на
моето мнение. Искам да спорим да се караме и
след 5 минути всичко да е преминало
и да се прегърнем и целунем
и да сме по силни от всякога.
И въпреки това да е на моя страна
пред другите, въпреки че греша!
Искам да се шегуваме заедно.
Да не се притеснява пред приятелите си
да говори за мен.
Да ме харесва такава каквато съм,
а не да има условия да се променя.
Да бъде както мил и добър така и
лош, за да го оценя.
Да има недостатъци,
които ЩЕ ОБИЧАМ и
ще знам, че без тях, той няма
да е най - добрият човек за мен.
И още...и още...
Искам да имам този човек и за
мое щастие е до мен.
От година и месец.
Обичам го : )
Обикнах го не заради
необикновената му усмивка,
не заради най - красивите очи,
които някога съм виждала,
а заради това което е и защото
ме ''грабна''
от първия миг в който го зърнах.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
високи,не много слаби ама не и дебели,с дълги коси,с бради абее с една дума миетълииии![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Кръв,черва и хруптящи вокали!
еми, гледам, че сте затруднени в търсенето - за товаПървоначално написано от awerw
![]()
иначе, сериозно по темата - такъв (описан в 50% от поустовете) НЯМА! (скромен, ама парти анимъл, мачо, ама чувствителен)
Don't Take Life Too Seriously, You'll Never Get Out Alive!
Гордо мога да кажа, че не съвпадам с нито един списък.
Повечето искате момче със сини очи и руса косаНяма значение какви са очите и косата важното е да те обича и разбира
![]()
Greennight![]()
![]()
nirvana13 бебси
SuckIt мъжо ми
![]()
CR0W другия ми мъж
![]()
Този светъл тип е прекалено сладникъвПървоначално написано от novasum