- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Въпрос относно шофьорска книжка
Здравейте.
Значи подадох си документите в КАТ за 30 дена, обикновенна поръчка .. на 17 декември.
И днеска проверявам в един сайт на МВР, пише че ми е излезнала на 22.12.2010, декем 5 дена след като съм подал документите. Та ако отида на 27 сега в понеделник, дали ше ми е дадът или ше трябва повече да почакам ..
Мерси предварително![]()
ни им вярвай на тия баклуци е брат колко пъти ше ти казвам![]()
смърт за ушанките .. успех с темата иначе и да доеш се напукаме![]()
Mr. Makaveli tell me to ride and I'ma ride..
щом показва може и да стане, ама питам, ако някой е имал подобна случка, за кво стаа въпросПървоначално написано от Brooklyn
![]()
ПП: иначе нали знаеш, че няма никви ядове .. на 31ви гледай да си онлайн да уредим нещата .. и ще черпя, ама виж ми кажи предварително ако не можеш, че да го имам в предивид от по - рано![]()
Няма да си я вземеш.
Както се сещаш, свидетелството за управление на МПС не се печата на 30-тия ден. То е готово много по-рано, но за колкото си си ПЛАТИЛ, след толкова дни ще си го вземеш.. иначе нямаше да ги има тези опции за бързи и експресни поръчки, които струват двойно и тройно.
това ми е ясно, ама брат ми когато си я взима, беше подавал за 10 дена и на шестия ден му е дадоха ...Първоначално написано от machoka
та мойта нали е за 30 дена и се замислих, дали по - рано няма да мога да си я получа, то пък са минали 10 дена, ама все пак ..![]()
Може и да си я вземеш, може и да не си я вземеш. Зависи в какъв мензис е чиновничката на гишето. Ако не ти е далеч КАТ отиди се разходи, ако е далеч - направо изчакай до след Нова година.
ама от чиновничките ли зависи попринцип ?
не, за разкарването няма проблеми, аз си се движа с колата![]()
Те могат и за 1 час да ти я направят, но трябва да тралят пари от хората като измислят тия експресни и т.н. ....
n00bs
ясен ми е тоя филм
ходене по мъките сумати време, накрая пак чакаш, баси мамата ..
дано да ме чака в понеделник, че ше откача, не мога да се спра с тая кола![]()
к'во ти пречи да минеш?
ако пък ти пречи евентуално да се разкараш...и ако ти е било толкова спешно да изкараш преди нова година (примерно) щеше да си направиш бърза поръчка![]()
иначе моята лична карта беше готова на 3тата седмица, а не 4тата както беше предвидено![]()
и си я взех тогава съответно![]()
не бе, аз постоянно си върта с колата нищо не ми пречи, напротив ше мина даже ... ама мисълта ми беше ако някой е имал подобна ситуация или някой негов познат, като моята, дали толкова бързо му е излезнала ..
иначе понеделник съм там .. имам и имен ден, дано ми направят подарък![]()
вземи им неколко кафета...кажи им, че временно си при баба ти у Първомай (може и друго) и ти е трудно да биеш пътя...
и също така ги натегай, че в сайта е пишело...
почни с добър тон, ако не клекнат...малко по-резко
накрая ги заплаши с:
господари на ефира, мартин карбовски, чък норис, бойко борисов, искра фидосова и лили иванова и ше мине номера![]()
Още първия път, като го написа, разбрахме, че си караш колата и без книжка и да .. не си единственият.
А на въпроса дали ти се разкарва, отговорът може да е и НЕ, защото имаш много да учиш или ходиш на работа. Хората без коли също се придвижват някак си.
ми то, ако не са им я изпратили ( от там където ги печатат, до колкото разбрах е в София) и да им се подмазвам и да не им се подмазвам, ква е файдатаПървоначално написано от iLovePussyJuice
![]()
шадолче, знам че не съм единствения, ама не мога да ги чакам .. нямаше пари да пусна бърза поръчка
вероятно е и да е " НЕ ", ама в случая оточних, че не ми е проблем, събирам инфо само
Аз като си взех изпита точно почваха да правят новите книжки и нашите ме кандардисаха да изчакам 3 седмици и да си пусна от новите. Открихме вътрешен човек, който да ми даде книжката веднага след като е готова (понеже всички книжки се изработват на едно и също място), ама точно тогава стана шибания срив в системата и ми се прецакаха плановете, та чаках точно толкова, колкото си ми беше реда да чакам. Иначе личната карта си ми я дадоха по - рано без проблем. Пробвай бе... на късмет е работата!
негър скиор и шофьор нема!![]()
съжалявам...отвътре ми дойде![]()
Няма да ти я дадат, а нормално че ти е готова. После на книжката ще се увериш че много по-рано е направена (има дата на изработка). 4-5 дена по-рано отиди и най-вероятно ще си я прибереш
Вярно ли е, че БЧК-то е само някои определени дни и могат да ми дадат дата доста по-напред??
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Продължавайте да карате без книжка, чакам с нетърпение некой такъв да ме засече ; )
Отивай, вземи си книжката, напий се като свиня на нова година и се набий в първото дърво!
АМИН!
...
Скоро гледах репортаж за някакъв, който беше карал без книжка 30+ години...Първоначално написано от machoka
Иначе преди беше позволено да се кара без книжка, с един талон, докато излезе самата книжка, но вече го забраниха.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Аз гледам всеки ден репортажи за такива, дето карат без книжка.. за последно.. или за спътниците им.. или за бабата с внучето на тротоара.
много ясно, че ще продължавам да си карам без книжка, до като не ми е дадът.
иначе благодаря на всички за мненията !
Първоначално написано от Nikotincho
Бахти ! Мен пък ме е страх да карам дори с книжка![]()
Пожелавам ти да не ти я дадат, а да платиш 500 лева глоба и да седиш 1 година без неяПървоначално написано от Nikotincho
![]()