- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Въпрос относно шофьорска книжка
никакви проблеми немашПървоначално написано от machoka
![]()
к'во като те засече някой?![]()
селтик!Първоначално написано от Nikotincho
![]()
ахахахахаха, човечеееееееПървоначално написано от iLovePussyJuice
![]()
абе, аз да ви питам тука, понеже сме малко кьорави с едни приятелки малко тегаво става с тия шофьорски книжки, 'щото ако се снимаш с очилата на книжката, после като те спрат катаджии трябва да си с тях,
пък нали разбирате колко отговорно се отнасяме към зрението си и се случва редовно да си забравяме очилата навсякъде, да сядаме върху тях, да ги губим... и не знам... не знам...
а пък и без очила не може, знаци, сфетофари, пътища, коли, работи, глупости... тряя се вижда
... ше усети гумите на джипа в/у предния си джамец.. от там нататък ще импровизирамеПървоначално написано от iLovePussyJuice
![]()
защото карам с талончето като чакам да ми дадът книжката съм боклук ?Първоначално написано от manliftingbanner
браво, желязна логика
аз като ви казвам да си основеме нещо вие не ме слу6ате
просто исках да се допитам, за това тука зададох въпроса, ама май се отклонихме от темата ми се струва,а ?
това, че ненавиждаш хора без книжки (не че моя е случай е такъв) си е лично твоя работа, която мен цент не ме интересува ..
махам се, заключвай ..
Само да вметна, че ако нагло същество като теб ме удари и е без книжка, то просто ти е бедна фантазията какво ще ти се случи. Заради такива пикльовци със самочувствие стават адските катастрофи. Голям шофьор, голямо чудо.
You're frozen
When your heart's not open..