- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Гаф на Коледа
Здравейте! Пъвро искам да пожелая на всички весела Коледа и магията на пазника да сбъдне всички желания на този ден..
Та... Правихме секс и презереватива се бил скъсал. Но той не свърши в мен..
Овулацията ми беше на 22-23 и малко сме се стресирали.. Чудим се да вземем ли хапче.. Лошото е че пих Ескпел преди 2 ,3 месеца, но все пак ще ни е много по-спокойно..
Вие какво бихте ме посъветвали ?
Пфууу, вече и на Коледа правите гафове, не ви е срам...![]()
Моли се на роденият днес да не си хванала.![]()
По добре първо си направи тест,не го пийте тоя ескапел за щяло и нещяло..
ZaicheNaXeroin
...
Съвсем се обърквам.. Не знам какво да правя..
Аз съм 50/50 за взимането на хапчеТочно за това исках и съвет тук
^^ ще кажа същото като другите..вземи ескапел,но другия път внимавай,защото все пак е хапче..Първоначално написано от littledolly
When you asleep,I wanna be your dream.. {}
..
Мисля че ти няма нищо..Първоначално написано от roadrunner
теб те помня,че постоянно пускаш теми![]()
ми вземай ескапел ии хората като ти казват и друг път не гафи и ти пак-емиии твоят организъм се преебава ничий друг![]()
И какв теми пускам? Вие пък в тоя форум ако се не заядете с човек няма да е истина простоПървоначално написано от britzy
![]()
никой не се заяжда-факт ли е че си пускала пак на същата тематика? ММ да-тогава?
ПТ-ако си сигурна 1000% че на 22 и 23 ти е била О тогава няма смис от това амаа ти си решаваш
Няма особен смисъл от хапчето, ако си убедена, че си овулирала на 22ри срещу 23ти.
Относно предложението за тест- тестът отчита достоверно 14 дни след рисковия полов акт/на 7мия ден след зачеването/на първия ден от закъснението на менструацията.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!