Пичове а3 сам на 14 с имам един проблем днес предлагам на 1 момиче а то само мълчи а3 викам кажи де да или не тя пак мълчи с си тръгна и нищо не ка3а каква да правя моля ви кажете
аз + нарисувана къщичка да виите вродения ми талант за рисуване ;x
Моля хелп
Бухахахаха!Не си дошъл на точното място, пич! Я по-добре отиди да играеш на топка по полята! Да, знам че е сняг, ма то не пречи!
![]()
If you told me to cry for you - I could.
If you told me to die for you - I would.
Take a look at my face.
There`s no price I won`t pay
to say these words to you ..
Глътнала си е езика милата...
Ми какво да правиш,какво да правиш ами обади и се и я попитай за отговор.Не много пъти, а само веднъж,за да не излезнеш досадник.Кажи и,ако иска да помисли известно време,а през това време се представи като жентълмен.![]()
novasum![]()
nirvana13![]()
Стига бе, меен. Рано му е за мацките на момчето.Първоначално написано от CR0W
![]()
If you told me to cry for you - I could.
If you told me to die for you - I would.
Take a look at my face.
There`s no price I won`t pay
to say these words to you ..
хахах, тя, ако го харесва, дали пък нямаше досега да му е казала ''да''?Първоначално написано от CR0W
пич, откажи се.![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Първоначално написано от sladur4etyYy
Както казах глътнала си езика
novasum![]()
nirvana13![]()
глътнала си е тя.. ченетоПървоначално написано от CR0W
просто не е знаела как да го резне.
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Интересно ми е как й предложи ? Какво й каза ? - "Хайде да ходим"О.о.
Предполагам,че момичето ако те харесваше,щеше да ти каже "ДА",но
явно няма никакви симпатии към теб,а не е казала нищо - просто е търсела начин да те резне ...![]()
![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Явно и 10 годишните са по умни от тебПървоначално написано от Scouser
И не напра3но говора тя ме е целувала и а3 я харесах и от там ми доиде идеята да и предложа
хах ми просто не те харесва.. иначе досега щеше да приеме.. ти за всеки случай я питаи пак но и прати смс или по скайп (според мен)., аа относно целувката.. това може нищо да не значи за нея!
![]()
следващия път я засили в стената завържи и колана около врата и ако не проговори я направи да млъкне завинаги![]()
Mr. Makaveli tell me to ride and I'ma ride..
Оригинален си като песен на Manowar...Първоначално написано от Brooklyn
през кУ.ра си ми като песен на порнелия от диапазон рекърдсПървоначално написано от GregoryHouse
яж си гъбите и си влизай в ролята на идола от аватара ти ,ама си много плиткоумен майна и даже за бледо копие в приказките на дубльора му не ставаш
аре вдивия охлюв
Mr. Makaveli tell me to ride and I'ma ride..
според мен това че не е отговорила не значи че не те харесва може да не е сигурна в отговора си и да и трябва време да помисли.Питай я пак прати и смс и ако тогава вече не отговори значи не те харесва достатъчно.