.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    Голям фен Аватара на magicfairy

Пратка карибите-българия

Извинявам се предварително, че пиша тук, нито съм на 18, нито пък това е точният раздел, но просто не знаех къде другаде да пусна темата и предположих, че тук ще има някой, който е запознат с това.

Значи трябва да ми изпратят животно от Карибските острови до София съответно, но нито знам колко ще струва, нито как изобщо трябва да направя резервация или какво. Това, че съм непълнолетна, вероятно ще е проблем, но приятелят ми ще се погрижи там за каквото трябва. Та моля ви помогнете къде мога да видя как става цялата работа, рових се, но намерих само 1 сайт. http://www.paylessbg.com/bg/airlines.../65/index.html И след като влезна в официалния сайт http://www.koreanair.com не мога да се ориентирам.

Какво ще ти пращат Стана ми интересно Иначе немога да помогна. Никва идея нямам.
    Let the psycho plays with you...

Хъски, това е подаръка ми за рождения ден.

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Хъски от Карибите?

Някой ще се прибира от Карибите или трябва да се прати с пратка?

Не мисля, че има компания, която да свърши тази работа до България. Без придружител на животинчето имам предвид.

Като пратка и аз си мислех, че със самолет или кораб може би, предполагам приемат такива пратки, защото го бях чела в някакъв сайт.

up

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си