.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Hybrid View

Повече от фен

Такаваа коса ?? .. мне точнуу :Д

Здравейтее ... другии денн съм на фризьор и искам да се подстрижаа етоо така: http://prikachi.com/images.php?images/12/2790012q.jpg таа вапросът мии е какк да го обясня на фризьорката мии и искамм да ми е цветаа на косатаа почтии същияя всс денн .. моляя вии кажете какк да и го обясняя .. а ако за косата нещо тя използваа моляя вии кажетеее ... чакамм вашите мнения надявамм се да ми помогнетее да го обясня на фриьоркатаа
    ` sтоя sама u sърцето мu sе kъsа, помня sамо kаk тu sъs мене skъsа ., лъжuте тu ехтят, аз паk sтраdам, не мога вsеku път dа тu прощавам .. ♫♪

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    Ех,ех.....

Аз когато бях решила да се подстрижа си бях харесала много снимки от нета и все се чудех как да и го обясня!
    - Еми много просто! Принтираш снимката или я качваш на телефона си и готово!

Повече от фен Аватара на qsiii
    на това момиче прическата не е ли на етажи
    Вярвай, че ще успееш, и наистина ще го направиш!!! ;xx

Голям фен Аватара на Moderatorius
    Аз от тая снимка въобще не разбирам как е подстригано момичето.

Повече от фен
    и с тая снимка разполагамм --> http://prikachi.com/images.php?images/147/2790147a.jpg какк да го обясняя ?? .. илии как да гоо обясня като косата на ''мейси'' от сериала ''джонас лос анджелис'' ноо и цветаа на косатаа нещо използва ли сее и форматаа .. пфф
    ` sтоя sама u sърцето мu sе kъsа, помня sамо kаk тu sъs мене skъsа ., лъжuте тu ехтят, аз паk sтраdам, не мога вsеku път dа тu прощавам .. ♫♪

Мега фен Аватара на slynchoo
    Град
    Yambol
    Моята коса е така.Леко етажирана е и си я премятам на едната страна.Това е.
    And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..

Голям фен Аватара на n3zabrawiimaa
    Град
    Щом съм ти в ръцете, ползвай ме ДОКРАЙ! :]
    Правописааа тии обаачеее мноогоо мее дразнии.
    Иначе, искарваш снимката и готово. На мен естественият ми цвят беше такъв, но си боядисах косата в много тъмно кестеняво (черно). Не знам, какво толкова виждаш в прическата, на мен лично не ми харесва.

Don't hate me, cuz Im Beautiful ♥

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Цитирай Първоначално написано от n3zabrawiimaa
    Правописааа тии обаачеее мноогоо мее дразнии..
    Оопределенно

Супер фен Аватара на Theo
    Град
    Париж
    качваш снимката на телефона си
    показваш я на фризьора и си готова

gummybear

Повече от фен
    извинете ме за правописа,но незнам що винаги така пиша с изключение ''сега''

Толкова ли е трудно да се сетиш?! Качваш снимката на телефона си и показваш!! А тази селяния с повтаряне на буквите ККООЙЙ ЯЯ ИИЗЗММИИССЛЛИИ ББЕЕ..

Супер фен Аватара на brokeninside13
    Цитирай Първоначално написано от ihateyou
    Толкова ли е трудно да се сетиш?! Качваш снимката на телефона си и показваш!! А тази селяния с повтаряне на буквите ККООЙЙ ЯЯ ИИЗЗММИИССЛЛИИ ББЕЕ..

++++++++++++++++++++++++++++++ аабсолллллюютноо съъм съъъъъъъъглаааааснааааааа !!!!!!!!!!!

anonymous708973
    Guest
    Моята коса е почти така, но е малко по-дълга.
    Казваш й: ПОЧТИ на черта, с някакви минимални разлики между етажите (2-3 см), дълъг бретон, с дължина малко над раменете.

Супер фен Аватара на Shia
    Единственото,което виждам аз е,че косата й е изправена,леееко филирана накрая и извита навън.Не е прическа товам,а изправяне без вафлите за обем и малко я е дръпнала косата с ръка и се е получил този ефект.

Мега фен Аватара на vagarious
    Моята коса е такава.
    На етажи подстригана и си я издухвам със сушоара.Не я реша до следващото къпане,а само пръсти прокарвам, за да я разчорля малко и хоп - ето ти "прическата" от снимката.
    Big or small, lies are lies!

Мега фен Аватара на Hilary_
    не виждам нищо сложно за обяснение .. леко етажирана и преметната на една страна? ..

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    не виждам нищо сложно за обяснение .. леко етажирана и преметната на една страна? ..
    И аз това виждам само..

Супер фен Аватара на whitebunny
    Град
    Пловдив<3
    Цитирай Първоначално написано от zlatit0o
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    И аз това виждам само..
    +

Голям фен Аватара на SladkaZagadka
    Град
    София
    Към ааввттооррккааттаа : Нали се сещаш, че няма да ти седи по същия начин? Както и да ти го направи, дори да е 1 : 1 , всичко зависи от излъчването и особено от формата на лицето .
    Love is everything!

Супер фен Аватара на katericArofl
    ти остави излъчване, ф-ми и глупости, но самият косъм и коса са различни от твойте и следователно няма да изглежда по същия начин...
    иначе изглежда не като прическа, а по-скоро като отдавна неподстригвана коса та да не кажа безформена..

Голям фен Аватара на SladkaZagadka
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от katericArofl
    ти остави излъчване, ф-ми и глупости, но самият косъм и коса са различни от твойте и следователно няма да изглежда по същия начин...
    иначе изглежда не като прическа, а по-скоро като отдавна неподстригвана коса та да не кажа безформена..
    Но пък ако лицето на тази от снимката е кръгло, косата й ще следва формата . Същото и когато е продълговато лицето , с по-големи бузи или тнт .
    Love is everything!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си