- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Какви дънки носите- skinny or straight?
Така муцани, кака Ви Вики не успя да намери подобна тема на тази. Може и да съм в грешка, но аз лично ще махна темата АКО се повтаря!
Въпроса ми към вас е: Кой какви дъHки носи от тези двата модела: skinny или straight?
-------> STRAIGHT
-----> SKINNY
Аз лично не се чуствам комфортно в skinny jeans, но пак имам голям мерак да започна да нося. Всички ЕМОта носят skinny, но това не значи, че и аз въпреки, че не съм Емо не мога да нося takiva.![]()
Просто стоят много добре, особено с обувки на висок ток.
P.С Това са само прости примери, за да си представите за какво става на въпрос! Не е нужно да харесвате дънките дадени за пример от мен.
♥ ♥ ♥
skinny, харесвам ги (не съм емо)
БисквитенотоЧудовище
Аз не нося дънки но моля ти се не почвай да носиш скини. Толкова е гадно да видаш всичките момичета еднакви като с униформи а те сега всички са с такива.. Според мен са грозни![]()
Както виждаш темата е само за тези два вида, не включвам BUGGY-то sorry.Първоначално написано от Jamalska
♥ ♥ ♥
Аз нали ти казвам, просто не се приемам с такива незнам защо. Но пак отстрани ми страшно харесват!Първоначално написано от slun4ice
![]()
♥ ♥ ♥
скинидопадат ми повече
![]()
EveRything y0u think y0u kn0w baBy...iS wR0ng!And evEryThing y0u thInK y0u hAd bABy...iS g0nE!
Skinny![]()
skinny![]()
EMINEM ZAVINAGI !!!
Skinny обикноBенно с обувки на висок ток .. тях най вече но и от другия вид имам, друг е въпроса че не се възприемам с тях![]()
Straight![]()
Skinny.Това ми е любият модел дънки, но не е задължително да са чак като клин.
![]()
попринцип нямам претенции към дънките стига да са яки .. обаче скини по ме кефат![]()
Имам три чифта дънки с прав крачол и едни с тесен . И двата модела са ми удобни и ми харесва как ми стоят .![]()
Първоначално написано от sunny*
and i m so sick of love songs so tired of tears why cant turn off the radio
скини са яки, обаче не в този им вариант като клин, а в един леко по-широк - пак тесен в прасеца, но не плътно прилепнал в глезена
по принцип обаче правите са по-удобни и ги харесвам повече
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
ШИРОКИ !Не комерсиални гадости!
Там някъде ...
Далеч под звездите ...
Има една река на мечтите...
Тишина,тишина,тишина...
Ит из комършъл ту би бегиПървоначално написано от smotano-f
![]()