- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- азсъм на 15 и не съм се целувала и ни съм имала гадже
азсъм на 15 и не съм се целувала и ни съм имала гадже нормално ли е много ме е срам като ме питат и аз треа да излъжа
Аз съм на 21 и съм грамотен.
Aз съм на 18,а ти си фейк
М.. не е срамно,просто изчакай да ти дойде времето ии след някоя друга година може да срещнеш подходящия човек за теб![]()
Любовта е неустоимо желание да бъдеш неустоимо желан.
Хората ще ти кажат че е нормално, но не е така. Явно приличаш на крава.Първоначално написано от bonbonenoizkushenie
(Щях да съм по мила ако не беше тролл)
This is your life and it's ending one minute at a time!
Sticking feathers up your butt does not make you a chicken!
Fight Club <3
Мда, много е срамно, че не си сменяш гаджетата като носни кърпички.![]()
Ако искаш да си щастлив - бъди.
Първоначално написано от FataMorgana
![]()
![]()
![]()
Ако искаш да си щастлив - бъди.
Добре защо винаги трябва да обиждате не мога да разбера...???![]()
Относно темата:Ами да според мен е нормално, не си срещнала подходящия човек явно
Има време всичко ще си се нареди
Успех от мен!
Защото е фейк?!!!!
какво е фейк ?Първоначално написано от britzy
![]()
П.Т. Не се срамувай но все пак продължавай да лъжешимам една приятелка на която първата и целувка (и гадже) беше на 16 а сега я я виж с момчетата... фурия
. Не се безпокой и твоя ден ще дойде
![]()
Защо пък реши, че е фейк?Първоначално написано от britzy
Има много тийнове, които все още не са имали приятел и не са се целували.. и може би за тях това е огромен проблем, който трябва да се реши в най-скоро време..![]()
И спря да се върти за миг земята..
Eми явно не си първа хубавица в училище, а? В такъв случай- нормално е, да.
И кво странно има като си на 15 и не си имала гадже и не си се целувала, както другите малки курвички, които на 13 вече ги разпорват от ибане
Аз съм на момче на 17 и няям гадже, и не мога да намеря някво нормално момиче, всички са някви курвички, които ти смучат парите и са се ибали с полвиния град, а са на 14-15, дори и по-малки+тва са глезли и кифли и най-вече тъпи
Еми първо се научи да пишеш грамотно и тогава може би ще си хванеш гадже!![]()
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
Фейк е фалшив потребител дет пуска теми ей така, че си няма работаПървоначално написано от whitebunny
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
нормално е....що да не е нормално?!? Явно не си срещнала подходящия.Успех!!!![]()
![]()
Нормално е..
Ти какво очакваше ? На 15 години да си имаше цял
списък с момчетата,с които си ходила ли ?
Аман от някакви тъпи индивиди..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Trolllllllllllllllllllllllll
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
откога го повтарям и азПървоначално написано от FuckedUp
![]()
Нямаш гадже не сии се целувала ами излез навън и търси подходящия той няма да ти почука на вратата !
I think i lowe you baby
- I think i love you too !
(h)
За всеки влак си има пътници. Ти да не бързаш за твоя?
аз бях почти на 15 като си хванах първия приятел и нищо не ми е липсвало до преди това ... След него ела виж к'во става![]()
![]()
Аз съм на 18 и не съм имал нито 1 приятелка от както съм ревнал за пръв път, ко се оплакваш ?
Абе,няма нищо срамно в това.Ще дойде време и ще си намериш и ти някого,а това,че може би не си първа хубост въобще според мен не е така (не само за теб а за всички),защото зависи и от характера на човека познавам едно адски красиво момиче,което е срамежливо,стеснително на 14 е и също няма приятел . Така,че оглеждай се може би ще ти дойде времето скоро !
И какво като не си имала гадже или не си се целувала .. Има време за всичко. Спокойно. А и защо лъжеш няма нищо срамно в това..
А иначе излез на вън и се запознай с някого тук в сайта никой няма да ти прати някой да те целуне .. Успех.![]()