- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Той е на 24, а аз на 16
Запознахме се още през Септември. Той е супер умен и супер интересен. Тогава си говорихме много, почти всеки ден скайп и така. През Октомври за първи път... да сещате се. После не ми се обаждаше често и реших че аз съм си виновна и че просто ме е използвал а пък аз съм се вързала на приказките му. Искаше да се видим, но му бях много ядосана зашото все беше зает със някакъв проект в неговия колеж. След това си простихме и трябваше да се видим обаче в последния момент ми отказа което супер ме ядоса. 2 седмици ни вест ни кост, бях го изтрила от скайп, ФБ и зареди тази случка дори и BBM (BlackBerry Messenger).
Писа ми СМС на 24ти. Не отговорих, реших че не заслужава. 25ти ми се обади. Не вдигнах. После ми се обади отново няколко часа по късно и пак не вдигнах. На края аз му се обадих защото не издържах вече. Бях мила, и изобщо не му държах сметка. Смисъл, нямам право, не сме гаджета, аз не останах без компания докато той кой знае какво правеше. Той ме пита защо не съм му в контактите в BBM и след като му казах той се извини и каза че бил в Камбодия и Тайланд по работа. Което, да за БГ може да е странно, ама аз не живея тук, и където живея е нормата. Така че му поврярвах. Иска да се видим скоро защото му липсвам.
Само че не мога да спра да си мисля че просто ме използва и че съм супер наивна да му вярвам и че не иска друго от мен освен тялото ми и че съм една от много и че изобщо не му пука за мен. Параноя ли е? Или основателно? А и не мога просто да го отпиша защото имам чуства към него и ми беше супер трудно 2 седмици изобщо да не се опитам да се свържа с него. Съвети?
This is your life and it's ending one minute at a time!
Sticking feathers up your butt does not make you a chicken!
Fight Club <3