- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- kak da svalq edno mom4e
mn haresvam edno mom4e no me isram da mu kaja istina mojete li da mi kajete kak da go svalq pls pomognete mi![]()
[color=red]
to mnoo trudno...slaga6 si mega kasa pola,1 ton grim,polurazgoleni drehi,nekoi piercing na papa ili tam deto e moderno dea znam i po4va6 da mu se ovarta6..i tva e
Пффф.. освен ако не е някой хипер готин няма нищо по-лесно от това да го свалиш... Каниш го на кафе, дискотека и т.н. говорите си. Покажи му, че може да се чувства в свои води, примерно не трябва да те е страх, гнус и т.н. от по-лични изказвания и т.н. Трябва да се чувства сякаш може да говори всички, просто се престори, че не ти пукаПосле почваш да го галиш, да му даваш знаци, прехапване на устни това онова. Почни да го галиш по коляното, ако не те харесва много бързо ще разбереш но 85% ще ти падне в ръцете. Ако пък си прекалено малка и искаш да го свалиш без да правите секс, наблягай на разговорите
Но пак може да си прехапваш устните и такива дреболии, за да разбере, че го харесваш. Ако обаче ти е най-добрия приятел и не искаш да го загубиш не бързай, поговорете, дръж се близо до него, говорете си откровени работи и започни да го питаш дали си хубава, какви харесва, дали ти му харесваш... мисля че накрая ше загрее, ако пък е от ония с българските реотани е... не ти трябва такъв
![]()
purvo i nai vajno trqbva da se 4uvstva6 dobre v kojata si kogato si okolo nego, a za celta napravi ne6to, dori malko, za da se 4uvstva6 sexy (moje da e doma6na kozmeti4na terapiq, nqkoq dre6ka koqto ne e mn razgolena no te kara da se 4uvstva6 mn privlekatelna... ne6to takova) i tancuvai s nego taka 4e da go poburka6, uj nebrejno!Az taka pravq!
ne me pitai imam li sestri4ka, ne me pitai ot kakvo umrq!Tq be6e tolkova muni4ka i tolkova silna pred bolestta!Nari4a6e vsi4ko s "mama", a dnes predi da otvori o4i nare4e "mama" smurtta!
Отиди до него и му кажи в ухото "Чукай ме"
Няма да ти откаже, гаранция 100%(освен ако не си грозна или дебела)
ако не беше грозна или дебела нямаше да пита сигурноПървоначално написано от petela mi qnko
![]()
Е тогава репликата не е особено различна, само добавя към "Чукай ме" още "и ще ти дам 20 лева" и е готоваПървоначално написано от dunapren
![]()
ako e grozna i debela shte si nameri grozen i debel muj.....
Wouldn't life be perfect if mondays were fun, junk food didn't make you fat, girls didn't cause so much drama, guys weren't so confusing and all alcohol was free...
А така да видите че не толко лесно. Сички сте свикнали се момчетата да ви свалят и не знаете кво трябва да правите когато нещата стигнат до вас.
Първоначално написано от Th3MaN
![]()
Естествено,че ще е така така е прието!
Така е било винаги така ще бъде!
що за жалка картинка е момиче което сваля момче!?![]()
Light The Universe
Първоначално написано от Valar
Е то ясно че така е прието. Ама има и такива случай като този в който момичето сваля момчето. И ето че не знаят кво да прават. А съм слушаш толко момичета да викат кво му е трудното да свалиш едно момиче нищо по лесно от тва.![]()
Първоначално написано от Анонимко
Хахаха... или ще стане, или в неговите очи ще заприличаш на к**ва и то евтинаи като го галиш по коляното не забравяй да му бръкнеш и в гащите
![]()
Просто бъди себе си, бъди спонтанна, истинска такава, каквато си - добра лоша, тиха или шумна, .... другото са глупости. И събери смелост, покажи му, че го харесваш, че те интересува, както намериш за добре, както ти самата чувстваш, че е правилно. Никой не може да ти каже точната рецепта ти трябва да си я намериш сама.
"Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса."
Be ne e tolkovo trudno stiga da nameri6 ne6to ob6to s nego!Smisal trqbva da bade6 sebe si a ne da pravi6 vs vazmojno za da mu se haresa6 toto rano ili kasno ako se saberete 6te po4ne6 da namira6 razlikite i 6te sajalqva6!A kak to4no da go svali6->za tva nqma universalna recepta!Sblijava6 se s nego!Pravi6 tova koeto vinagi pravi6 i ako vid6 4e te kefi kat 4ovek i ako i ti nego kefi6 to 6te se polu4i ot samosebe si!Uspeh
за да свалиш момче бъди себе си! това е най-важно аз така свалям момчета даже не ги свалям така де да кажем харесвам момче ще излезем да се зазходи ще намирим обща тема за разговор и в подходящ момент ще му кажа че го харесвам ще го питам дали и той ме харесва и ако каже да ставаме гаджета и така нататък а ако каже не негов проблем той губи шот не е единствен на света
![]()
едва ли вече я интересува-2 години и колко месеца![]()
![]()
![]()
Може още да събира кураж...Първоначално написано от britzy
novasum![]()
nirvana13![]()
Ти зле ли си или да ? Той губел щот не бил единствения. Ти да не си най-добрата или единствената ?Първоначално написано от julitto
Може да звучи банално,но аз съм момче ии наи лесно биха ме свалили с два ф носа иии като съм на земята с ритници.Успех дано да го набиеш![]()
Точно.Първоначално написано от Pa3yMeH
Много ме дразни мисленето "Той губи..." и какво точно губи? Може пък без теб да му е много по-добре, може да си лош вариант за него. И дай сега само защото не те харесва, той губи, той е тъп и т.н. Може пък нищо да не губи и така да е по-добре.![]()
П.П. Иначе темата е адски стара...
Бъди себе си. Някой ден ще намериш този, който е за теб.
Не пиша точно по темата, защото дори и да свалиш момче с няколко съвета, как ще го задържиш?![]()
Ian Somerhalder. ❤ ‹33 The Vampire Diaries. ❤ ‹33 Miley Cyrus. ‹33 ❤ ☮ (sun)
Темата е СТА-РА!
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!