Цитирай Първоначално написано от umri
Цитирай Първоначално написано от FataMorgana
Well, with the appropriate vocabulary it could be easily expressed in words.
Изтърва една запетая.
Малка си, глупава си, нормално е. Какво, според теб, може един 24 годишен мъж, да иска от 16 годишно момиче? Самият факт, че си му направила проблем за проекта е грешка. Нормално е да си гледа университета и следването. Такива като теб, идват и си отиват, но ученето и професията остават. Не го приемай лично. Бързаш да се вкараш в големия филм, че и за Оскар се бориш. Гледай си живота, бъди реалистична, пък то, ако има да става нещо, ще стане.
Знам че беше грешка, което е от части защо вече гледам да си държа устата затворена. Изобщо не му направих проблем че даже не ми каза че е извън държавата а просто му приех обяснението и извинението без да питам много въпроси.

Всичко което каза е много вярно, и горе долу това правих. Не се опитвам да му се натрапвам, той е този който продължава да търси контакт. Ако спре, нямам намерение да го гоня, както две седмици не го потърсих и бях изгубила всякаква надежда даже се бях запознала с едно момче на моята възраст ама момента в който ми звънна забравих всичко друго. Гадно е. Но факт.