.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тема: Татуси

Татуси

Аз и брат ми решихме да си направим татоси (текстов),който по отделно да означават нещо и като се прочете заедно да значи нещо друго,но незнаеме какво точно да е ако имате идеи споеделете ги )....... МС предварително )

Супер фен Аватара на divacheee
    Град
    ...
    Цитирай Първоначално написано от Sexy_boy_94
    Аз и брат ми решихме да си направим татоси (текстов),който по отделно да означават нещо и като се прочете заедно да значи нещо друго,но незнаеме какво точно да е ако имате идеи споеделете ги )....... МС предварително )
    теглете си ножа .. един след друг ..

дееба малоумните пишлемета

Град
    In the middle of Nowhere
    Ми измислете го вие,нали трябва да има някакво значение за вас,не за някои друг.Иначе идеята ми допада И аз да се похваля неска в 3 ще ходя да си правя скорпионче на кръста :P
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Супер фен Аватара на whitebunny
    Град
    Пловдив<3
    Цитирай Първоначално написано от nefchi_bs
    Ми измислете го вие,нали трябва да има някакво значение за вас,не за някои друг.Иначе идеята ми допада И аз да се похваля неска в 3 ще ходя да си правя скорпионче на кръста :P
    +
    искам снимка

Офф имаше една приятелка дето си написа какво беше `отец` и като махнеш първата буква става `сатана ` нещо такова беше, измислете нещо подобно то си е за вас..

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    Вие си измислете нещо. Този надпис все пак трябва да означава нещо за вас, а не за други хора.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си