.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Въпроси за Нокиа 5230

Предлагам в тази тема, да се задават въпроси за този телефон.
    Значи изтеглих си http://zamunda.net/details.php?id=182199 това
    1.Къде да сложа игрите, за да тръгнат.
    2.Къде да сложа програмите за да тръгнат ?

П.П. Малко тъпи въпроси, но се извинявам...
    PSP 1001, Phat , 5-50 GEN d2 , Memory Stick - 8gb and 2 gb , Play - PES 10, Midnight club LA Remix, MediEvil

Хъм - ами прочети малко в коментарите към торент файла, предполагам че там са дискутирати тези въпроси...

Мога ли от някъде да си сваля Bounce ?
    PSP 1001, Phat , 5-50 GEN d2 , Memory Stick - 8gb and 2 gb , Play - PES 10, Midnight club LA Remix, MediEvil

Супер фен
    свързваш телефона с компа и си избираш "масова памет" или нещо такова. После от компа копираш игрите в телефона (той компа ти отваря деректно картата памет). Като се копират махаш телефона от компа и после от телефона влизаш в меню->апликазий->файлов мениджър->устройство D (картата памет) и там търсиш вече къде си сложил игрите. После стартираш някоя инсталация на избрана от теб игра ... даваш да се иснатлира в картата памет. Като се наинсталираш си търсиш игрите в Апликации

Да мерси, това е ясно оправих го.Сега търся Bounce И проблем с
    ----->
    "" Хора, правя уж всичко както трябва с гармина, но като отворя View Map И ми седи бяло, и отгоре GPS OFF,а това за Built In, Не мога да разбера къде да го дам, защото ми дава само pair gps device,и отдолу DONE | GPS INFO | ENABLE.Моля да ми помогнете, или някой да ми даде скайпа си моля ви, много ми трябва гармина. ""

от това обяснение --- > http://prikachi.com/images/165/2518165w.png

А торетна е този ----> http://zamunda.net/details.php?id=18...#startcomments

Моля ви някой да ми помогне да си оправя тъпия гармин, че ми трябва.

Здравейте! Имам Nokia 5230 от една седмица и много трудно се оправям с него. Като цяло телефончето е страхотно но се ядосвам когато не мога да си кача песни и снимки. Нямам USB кабел и нямам Bluetooth на лаптопа си, така че пробвам да изваждам картата с памет и чрез адаптера да я свързвам с лаптопа. До тук добре. Излизат ми папките и си качвам песни - слагам картата в телефона и няма никакви песни. Сигурно не е голям проблем и се оправя страшно лесно, но съм начинаеща. Извинявам се ,че задавам толкова глупави въпроси но ми трябва помощ. Преди него имах Nokia 7373 и правех същото с картата памет и нямах никакви проблеми. Така съм свикнала. С мноого мъки и разбъркване песните се появиха ,но когато искам да кача още те пак не излизат . Дайте някой съвет. Благодаря предварително!

Супер фен
    Абе незнам какво ви е трудно просто вкл. телефона в усб и даваш масова памет и след това каквото искаш го слагаш в картата с памет после влизаш в менюто на телефона--офис--файлове и от там си намираш приложението и го инсталираш и си готов данно съм помогнал

Мерси много . Намерих къде са песните , само дето като дам на музикален плейер не ми излизат и пише, че няма песни. Последният път обаче с много бърникане някакси излязоха. Явно трябва да си упорит Те сега пак не излизат на музика където е, но поне ги намерих където ми каза. А и другото което е , нямам усб или поне не разбрах за USB кабел ли ставаше въпрос Ще го поизмъча телефончето и ще излязат. Много ти благодаря!

Станааа! Готова съм с песните. Благодаря отново

Така, значи подариха ми Nokia 5230 за Коледа и всичко беше супер до момента, в който реших да си пусна музиката със слушалки (в комплекта с телефона и другите работи имаше слушалки, които на всичкото отгоре са ужасно слаби). Та точно 2-3 секунди след като почне песента ми се появи някакъв надпис свързан с гласова команда (не мога да се сетя какво точно пишеше) и няколко пъти го игнорирах, но след няколко секунди отново се появяваше, та накрая реших да натисна "Активирай". След това започна да ми се появява 1 сек след като пусна песента поле, което гласи "Говори сега", да обаче нищо не стана. След като говорих, търсех из настройките, из книжката и от менюто "Помощ" на телефона нищо не намерих. Та проблема ми е, как Дявол да ги вземе мога да изключа тия гласови команди. Когато слушам без слушалки нямам този проблем.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си