- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Програма за гледане на филми
Кажете някоя хубава програма за гледане на филми,с която тръгват и субтитрите на филма.Ако може дайте и линк за теглене.![]()
Why should I care what 0ther pe0ple think 0f me.I`m wh0 I`m and wh0 I wanna be.
KMPlayer също е много добра. Аз съм с нея.
Много благодаря и на двамата.Аз преди бях с BSplayer,ама нещо се бъгна.Изтеглих си KMPlayer.Много е хубава.Само да те питам на цял екран има ли някакъв начин да се сложи с цъкане,щото като бях с BSplayer като цъкнеш 2 пъти с мишката и се увеличава.А при тая програмка как е?Защото от опциите много време отнема,докато го нагласиш.![]()
Why should I care what 0ther pe0ple think 0f me.I`m wh0 I`m and wh0 I wanna be.
За KMPlayer е с Alt+Enter. Аз лично използвам този плеър само са HDTV филми, а за другитe- GOM Player![]()
най-добрата и аз съм с нея става и за Двд просто на светлинни години от Bs Player-аПървоначално написано от kiki_riki90
![]()
Съдбата отреди ! Арсенал !
Пс. Открих си старата парола за акаунта Моля да ме извините.....
previous acc name: TurmionKatilot
Аз си ползвам GOM PLAYER и ми е много удобна![]()
Нов човек съм
айде някой да ми каже защо GOM Player - a постоянно ми дава error .. а програмата мене много ме радва ..![]()
+1 Даже и чете субтитрите на българскиПървоначално написано от kalinapet
![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
omfg grumni se
Базикаше ли се или не?
Аз бях сериозен. Днес я пробвах.
Интонацията малко дразни, че е монотонна но върши работа :>>
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
АЗ ползвам само Winamp, понякога WIndows Media Player. Winamp си е най-добрата.![]()
GOM player никога не ми е забивал субовете са супер с перфектно качество и си имам много готин скин, какво повече![]()
[imghttp://breathe.blog.bg/photos/26135/red_heart.gif[/img]
Тряя го пробвам.Първоначално написано от colymoly
![]()
хора помогнете плс изтеглих и инсталирах KMPlayer-а и като тръгвам да си пускам някъв филм и ми казва че не може да създаде GraphBuilder някой може ли да ми каже какво да направя?
Също така пробвай и VLC Media Player.Добро еПървоначално написано от LittleDude
![]()
пфф помогнете ми ве не ми казвайте вие кво използвате ;(;(;(;(;(
махни си другите и си инсталирай gomplayer!!! Бахти,какво не разбра?
Станислава
Изтегли си това http://free-codecs.com/download/K_Li...Codec_Pack.htm
отдолу ми изленаха тези 2те:
Download [ K-Lite Mega Codec Pack 5.5.1 ]
Download [ K-Lite Mega Codec Pack 5.5.1 - Mirror ]
кое от тях да изтегля (или няма значение) и в папката на KMPlayer-a ли да ги сейфам?
Димана, малоумно животно си. Не я карай да дърпа и инсталира боклуци.
май повече няма да гледам филми на PC-то![]()
http://osjur.pp.fi/cccp/Combined-Com...2009-09-09.exe
друго не ти трябва.... щом кмп-то не ти тръгва, тва е най-добрата алтернатива..
не инсталираш Zoom Player, слагаш само Media Player Classic.....
мерси утре ще го пробвам щото са съм "депресирана"
изтеглих си KMPlayer но всеки път като слагам субтитрите филма изчезва някои да знае защо става така досега съм била с bsplayer но сега като си го изтеглих ми беше на кийтаиски и реших да си изтегля KMPlayer HELP ME pls ако може ми даите линк на bsplayer download na bel