.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

постояно сравняване

Омръзна ми да ме сравняват с най-добрата ми приятелка.
    Постояно ни сравняват тя била по-слаба,нея я харесвали повече
    Обиждат ме после идват да търсят съвет от мен..

Какво да им кажа,за да спрат да ни сравняват?
    Аз съм си аз,тя си е тя
    вчера,днес,утре и завинаги ! ♥

Мега фен Аватара на gandalfepi4
    най-добрата ти приятелка би знаела как да постъпи
    “It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”

The Bird of Hermes

Цитирай Първоначално написано от gandalfepi4
    най-добрата ти приятелка би знаела как да постъпи

Ама тя само се възгордява от това,че на нея й обръщат повече внимание.

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Ми това само може да ти говори каква приятелка ти е след като вместо тя самата да ги среже и да им каже да престанат, защото е тъпо, тя се възгордява и се кефи... Ти самата говори с тях и им каже да престанат или просто следващия път като опрат до тебе за съвет им кажи нещо от сорта на "След като мойта приятелка е по-слаба и по-хубава от мене най-вероятно е и по-умна така че вървете искайте от нея съвети" ... примерно.
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Цитирай Първоначално написано от GossipGirl89
    Ми това само може да ти говори каква приятелка ти е след като вместо тя самата да ги среже и да им каже да престанат, защото е тъпо, тя се възгордява и се кефи... Ти самата говори с тях и им каже да престанат или просто следващия път като опрат до тебе за съвет им кажи нещо от сорта на "След като мойта приятелка е по-слаба и по-хубава от мене най-вероятно е и по-умна така че вървете искайте от нея съвети" ... примерно.
    Мерси много добър съвет !

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Съгласна съм:
    - Когато отново поискат съвет от теб,ги затапи - като им кажеш,че
    щом приятелката ти е по-слаба,по-хубава,по-добра - да поискат съвет от нея..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Ако ми се обидят и ме зарежат?

Цитирай Първоначално написано от kalit0y
    И, кво? Голямо нещо! Толкова са ти "верни приятелите" тогава.

Мерсии

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    ...че какво ? Само едно се чудя - не осъзнаваш какви
    "приятели" са ти ? Какво като те зарежат - голява работа !?!
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    А не е ли по-гадно да ти се правят на приятели и едновременно с това да те обиждат при всеки удобен случай? Аз лично не обичам да ме правят на глупачка и да ме унижават - казвам си каквото мисля и не се занимавам повече. След това и да ме обсъждат, и да не ме - все тая ми е! Важното е, че съм ги поставила на мястото им и съм им показала, че си имам достойнство и не съм толкова тъпа да им търпя селските интригантски изпълнения По-добре малко приятели, но истински, отколкото много, но фалшиви.
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

А не е ли по-гадно да ти се правят на приятели и едновременно с това да те обиждат при всеки удобен случай? Аз лично не обичам да ме правят на глупачка и да ме унижават - казвам си каквото мисля и не се занимавам повече. След това и да ме обсъждат, и да не ме - все тая ми е! Важното е, че съм ги поставила на мястото им и съм им показала, че си имам достойнство и не съм толкова тъпа да им търпя селските интригантски изпълнения По-добре малко приятели, но истински, отколкото много, но фалшиви.
    Аз също не обичам да ме унижават! Никой не смее да ми каже нищо в лицето , но зад гърба ми не спират! Когато питам ЗАЩО? Всички казват аз не съм говорил...

Супер фен Аватара на pilencaaa
    1+
    Няма нужда да се доказваме пред хора, които не вярват в нас..

Guest
    Еми и с мен всеки се сравнява. В у-ще едно момиче ме копира но мен не ме дразни. щом го прави значи ме харесва :P

Голям фен Аватара на ysmivka
    По - добре следващия път наистина ги прати при "по-добрата" и им кажи всичко което мислиш. И няма да загубиш ако те зарежат,, защото това според мен не са никакви приятели щом ти говорят зад гърба. Те май само те използват за да им помагаш в трудни моменти...
    Животът си е мой и не се нуждая от учители как да го живея!!!

Цитирай Първоначално написано от xxKiFlAxx
    Еми и с мен всеки се сравнява. В у-ще едно момиче ме копира но мен не ме дразни. щом го прави значи ме харесва :P
    и като се събуди превръзката беше протекла
    “It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”

The Bird of Hermes

Guest
    мхм.. и ще я изядеш!

нещастен и прост ...боклук

xccccccccccc!

The Bird of Hermes

++ Ти се оставяш от страх да не останеш сама..но когато старите си отиват, нови се появяват.

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Еми не знам точно какво да те посъветвам. Но когато идват за съвет при теб, просто им тегли една майна "Тя като е по-слабата и по-хубавата, защо не идете да питате нея, тя може да се окаже пък и по-умна" или нещо от този род.
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Изгради си идиал и характер Няма да ти е трудно защото и ти имаш достатъчно време пред себе си.

мхм.. и ще я изядеш!

нещастен и прост ...боклук
    Абе на мен тая работа ми прилича на един дълъг филм... или си курве със самочувствие в тавана, или си някоя филмирана пикла, една от многото, не знае от къде пика от къде ака, тръгнала с химия да се занимава, че и съвети по форуми на тийнове да дава

по темата:"Най-добрата ти приятелка" ти е толкова и приятелка, щом се гордее и се радва докато теб те съсипват..на неин гръб. Вземи сериозно си поговори с тези момичета, не може да продължава така. Ако спрат-идеално, ако престанете да се събирате-пак добре, повече няма да се чувстваш зле. Айде успехи!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от vpowerrr
    Абе на мен тая работа ми прилича на един дълъг филм... или си курве със самочувствие в тавана, или си някоя филмирана пикла, една от многото, не знае от къде пика от къде ака, тръгнала с химия да се занимава, че и съвети по форуми на тийнове да дава
    абе глупакоооо....курва викай на майка ти!!!!!!!

И за химия не ми говори щото от малка се занимавам с това!
    Като си толкова "умен" решавай ти задачите на форума..но не можеш нямам против
    защото ако не съм аз и още един потребител не виждам кой ще ви решава домашните..глупаци такива !
    айде

Цитирай Първоначално написано от vpowerrr
    абе глупакоооо....к***а викай на майка ти!!!!!!!

И за химия не ми говори щото от малка се занимавам с това!
    Като си толкова "умен" решавай ти задачите на форума..но не можеш нямам против
    защото ако не съм аз и още един потребител не виждам кой ще ви решава домашните..глупаци такива !
    айде
    Нямах предвид задачите бе, умнице, а глупостите които пишеш в раздел "Любов" "Училище и приятели" и т.н. И никъде не виждам твоя снимка, че да те видим колко си красива. Глупак е баща ти, че е свършил не когато трябва и се е пръкнало такова като теб Покрай теб и аз се оспамих... съжалявам за спама

^ Alucard does not spam, chill the fuck out

The Bird of Hermes

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си