.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Hybrid View

Как да постъпя ?

Здравейте!Преди няколко седмици се запознах с едно момче.Опознахме се и ми каза,че на Коледа ще си идва.Тогава имах участие,и после разбрах,че си е счупил крака.И казал на приятелката ми,че ме харесва.И аз го харесвам.Онзи ден са му сложили шина.Приятелката му е дала моя номер,обаче не ми се обади.Днес точно на Коледа разбрах,че има гадже Вчера си го е хванал.Точно днеска приятелката ми дади номера му,а аз я молех отдавна ...Сега не мога да заспя заради въпроса...-ЗАЩО ? как така нали ме харесваше...Как да постъпяя???
    Искам да ви попитам : Как да постъпя? Дали да му звънна? Аз немога...или гаджета или не се познаваме...Аз се привързах към него не мога да понеса,че ще сме само приятели...

Също казал на приятелката ми,че искал да ми предлагал,но не разбрах,защо не е могъл....нещо заради брат му....

П.П. Разбрах за гаджето му,като тя ме е търсила и ме пита "що съм се занимавала с "гаджето " ...Но не мога да разбера защо ме търси,като аз не съм се занимавала с него вчера и го познавам отдавна ??

Повече от фен Аватара на PredrusalotoZaiche
    Аз нещо не можах да разбера много от темата,ама .. :Д Не драматизирай,за няколко седмици надали си се привързала чак толкова към него.Не му звъни според мен ... щом си е хванал друга,явно не те харесва.
    ZaicheNaXeroin

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Цитирай Първоначално написано от PredrusalotoZaiche
    Аз нещо не можах да разбера много от темата,.
    +++1000
    я вземи излезни от филма
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Мега фен
    харесвал те е, да. освен теб е харесвал още 7. тръгнал е произволно с някоя от тях, която му е вързала. не се впрягай, налей си питие.
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Супер фен
    Що ли не ти вярвам, че е важен за теб?! "Или гаджета, или не се познаваме" - тва е пълна простотия. Ако наистина харесваш някого, ще се стремиш да си до него без значение дали ще сте просто приятели, или ще сте заедно. Ти държиш непременно да си С пича, което говори че очакваш чувства и от негова страна, а ако такива липсват - ще му удариш игнора. За кво привързване говорим?!?
    Ако искаш да си щастлив - бъди.

Цитирай Първоначално написано от Ssummerjam
    Що ли не ти вярвам, че е важен за теб?! "Или гаджета, или не се познаваме" - тва е пълна простотия. Ако наистина харесваш някого, ще се стремиш да си до него без значение дали ще сте просто приятели, или ще сте заедно. Ти държиш непременно да си С пича, което говори че очакваш чувства и от негова страна, а ако такива липсват - ще му удариш игнора. За кво привързване говорим?!?
    +1

Ian Somerhalder. ❤ ‹33 The Vampire Diaries. ❤ ‹33 Miley Cyrus. ‹33 ❤ ☮ (sun)

Няма смисъл да му звъниш щом е с друга остави го нека си живее живота той после ще разбере какво е изпуснал.Явно е от онзи тип момчета на които не им пука много много с коя ще е важното е да има някоя.Продължавай напред с високо вдигната глава, и не с насълзени очи.Ще намериш някой, който истински да те обича сигурна съм!
    Пука ли ми?Не! Пукаше ми,вече не!
    Само болката видях,кога слънцето и за мене ще изгрее?
    Когато спреш да му се пречкаш!

Цитирай Първоначално написано от bebchence
    Няма смисъл да му звъниш щом е с друга остави го нека си живее живота той после ще разбере какво е изпуснал.Явно е от онзи тип момчета на които не им пука много много с коя ще е важното е да има някоя.Продължавай напред с високо вдигната глава, и не с насълзени очи.Ще намериш някой, който истински да те обича сигурна съм!
    +1

Цитирай Първоначално написано от bebchence
    Мерси за отговора! Но това го разбрах днес . Иначе благодаря

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си