.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Тема: сексаа

сексаа

На колко години мислите,че трябва да започнете да водите полов живот?
    вчера,днес,утре и завинаги ! ♥

Не съм мислила особено над това ... Когато се чувствам готова

Ian Somerhalder. ❤ ‹33 The Vampire Diaries. ❤ ‹33 Miley Cyrus. ‹33 ❤ ☮ (sun)

Повече от фен Аватара на Bukmop
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от JustIvisible
    +1
    Трудните неща ги правя на момента ... за невъзможните ми трябва минутка

Повечето момичета мислят,че трябва да започнат да водят полов живот на 16г

Супер фен
    +1
    ---> най-хубавия Български мениджър...Регни се няма да съжаляваш...

о, боже.. поредната такава тема.. разберете, че определена възраст, на кoято трябва да започнеш полов живот НЯМА.. всичко зависи от теб самата.. когато ТИ го искаш и ТИ си готова и си намерила правилния човек.. ето тогава!

Град
    В бурканче Nutella ;дд
    15-16
    [size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    50 -__-
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Цитирай Първоначално написано от britzy
    50 -__-
    Ами то докато се наканя може и на 50 да стана

Egregious! Мега фен Аватара на burpp
    Град
    Някъде, където мисловната дейност надделява незнаниет
    Първия път бих го направил с момичето, което обичам, не с първата която срещна. Така и стана.

Т.е. когато чувствам, че го искам и сам преценя, че трябва.

Цитирай Първоначално написано от burpp
    Първия път бих го направил с момичето, което обичам, не с първата която срещна. Така и стана.

Всъщност сте прави,но много момичета сае принуждавани от гаджетата си...

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Няма определена възраст - който, когато се почувства готов и усети, че наистина го желае, тогава го прави. Но съм забелязала, че има доста момичета, които го правят ей така щото нямат търпение да пораснат. А това не е много правилно, поне за мен. Във всеки случай НЕ трябва да правиш само, защото е модерно или защото приятелките ти вече са го направили.
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Цитирай Първоначално написано от GossipGirl89
    Няма определена възраст - който, когато се почувства готов и усети, че наистина го желае, тогава го прави. Но съм забелязала, че има доста момичета, които го правят ей така щото нямат търпение да пораснат. А това не е много правилно, поне за мен. Във всеки случай НЕ трябва да правиш само, защото е модерно или защото приятелките ти вече са го направили.
    Много момичета бързат! Опитват се да изпреварят времето и когато доиде времето за секс те вече са го правили

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Принуждавани от гаджетата си ли?! За тези на по 14 ли говориш? .. НИКОЙ не е ПРИНУДЕН да прави НИЩО. Ако те иска само за секс - да, "принудена си", понеже няма за какво друго да сте заедно (явно).
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Принуждаване няма ... тогава е изнасилване Възрастта, на която ще започна да правя секс е когато аз реша, че се чувствам готова, дори и на 30 все още да съм девствена... Така че ... помисли си и не се прави на курва. . освен ако ти не го искаш де .. .
    http://www.facebook.com/pages/BU/216678611680677 !! <-- Хвърлете едно око.. ;*

Никога не сваляйте вие мъжете..Това просто не е природно. Никъде не се е чуло и видяло яйцеклетка да изскача през матката,
    да намира сперматозоид в тестисите и там да се свързва с него.

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Когато човек сам си прецени.
    Прекалено много внимание се отдава вече на сексуалните отношения. Предимно за тях се говори, водят се разни дебати и т.н.
    Има много по-дълбоки преживявания, сексът си е просто секс.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Egregious! Мега фен Аватара на burpp
    Град
    Някъде, където мисловната дейност надделява незнаниет
    Цитирай Първоначално написано от kalit0y
    Цитирай Първоначално написано от burpp

Всъщност сте прави,но много момичета сае принуждавани от гаджетата си...
    Tочно поради тази причина, бившия на сегашното ми гадже си изяде боя.

Всеки когато се почувства готов и няма значение от възрастта .. според мен не трябва да са под 16 годишни защото тези под тази възраст просто им е интерестно и не са напълно сигорни дали го искат или не (като мен )
    Когато си мил с хората те ти се качват на главата !!!!

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Цитирай Първоначално написано от Despicable95
    Всеки когато се почувства готов и няма значение от възрастта .. според мен не трябва да са под 16 годишни защото тези под тази възраст просто им е интерестно и не са напълно сигорни дали го искат или не (като мен )
    права си .. при мен е същото, интересно, интересно, но може да се изчака още малко! Писнало ми е от момичета, които да готови на всичко (да загубят девствеността си например, тъй като за това говорим в момента), за да задържат момчето до себе си. Е аз не съм съгласна с това! Дори много да го харесвам, ако ми постави условието "Или ще го направиш или се разделяме", значи е било само за секса и няма никакви чувства ..

И аз те съветвам, недей да го правиш. Имам приятели, които скоро ще правят 11 месеца заедно, а още не са го правили. Просто момчето изчаква момичето. Обичат се .. (: Ти още 3 месеца, нямаш с твоят приятел, а си тръгнала да правиш секс с него. То дори не може да се нарече сериозна връзка, а какво ще стане като го направиш? Ще пуснеш тема - "направихме го и той ме остави .. чувствам се еди-как си " .. (:
    *сън*

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от fUcKsMiLe
    Цитирай Първоначално написано от Despicable95
    права си .. при мен е същото, интересно, интересно, но може да се изчака още малко! Писнало ми е от момичета, които да готови на всичко (да загубят девствеността си например, тъй като за това говорим в момента), за да задържат момчето до себе си. Е аз не съм съгласна с това! Дори много да го харесвам, ако ми постави условието "Или ще го направиш или се разделяме", значи е било само за секса и няма никакви чувства ..

И аз те съветвам, недей да го правиш. Имам приятели, които скоро ще правят 11 месеца заедно, а още не са го правили. Просто момчето изчаква момичето. Обичат се .. (: Ти още 3 месеца, нямаш с твоят приятел, а си тръгнала да правиш секс с него. То дори не може да се нарече сериозна връзка, а какво ще стане като го направиш? Ще пуснеш тема - "направихме го и той ме остави .. чувствам се еди-как си " .. (:
    А мои приятели бяха заедно година и два месеца и се разделиха,защото тя просто не беше готова.

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Цитирай Първоначално написано от wasch0
    А мои приятели бяха заедно година и два месеца и се разделиха,защото тя просто не беше готова.
    Всякакви ги има
    *сън*

Когато се почувствам готова и наистина го поискам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си