- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- сексаа
На колко години мислите,че трябва да започнете да водите полов живот?
вчера,днес,утре и завинаги ! ♥
Не съм мислила особено над това... Когато се чувствам готова
![]()
![]()
Ian Somerhalder. ❤ ‹33 The Vampire Diaries. ❤ ‹33 Miley Cyrus. ‹33 ❤ ☮ (sun)
Повечето момичета мислят,че трябва да започнат да водят полов живот на 16гПървоначално написано от JustIvisible
о, боже.. поредната такава тема.. разберете, че определена възраст, на кoято трябва да започнеш полов живот НЯМА.. всичко зависи от теб самата.. когато ТИ го искаш и ТИ си готова и си намерила правилния човек.. ето тогава!![]()
15-16
[size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei
50 -__-
Ами то докато се наканя може и на 50 да станаПървоначално написано от britzy
![]()
![]()
![]()
Първия път бих го направил с момичето, което обичам, не с първата която срещна. Така и стана.
Т.е. когато чувствам, че го искам и сам преценя, че трябва.
Всъщност сте прави,но много момичета сае принуждавани от гаджетата си...Първоначално написано от burpp
Няма определена възраст - който, когато се почувства готов и усети, че наистина го желае, тогава го прави. Но съм забелязала, че има доста момичета, които го правят ей така щото нямат търпение да пораснат. А това не е много правилно, поне за мен. Във всеки случай НЕ трябва да правиш само, защото е модерно или защото приятелките ти вече са го направили.
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Много момичета бързат! Опитват се да изпреварят времето и когато доиде времето за секс те вече са го правилиПървоначално написано от GossipGirl89
Принуждавани от гаджетата си ли?! За тези на по 14 ли говориш?.. НИКОЙ не е ПРИНУДЕН да прави НИЩО. Ако те иска само за секс - да, "принудена си", понеже няма за какво друго да сте заедно (явно).
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Принуждаване няма ... тогава е изнасилванеВъзрастта, на която ще започна да правя секс е когато аз реша, че се чувствам готова, дори и на 30 все още да съм девствена... Така че ... помисли си и не се прави на курва. . освен ако ти не го искаш де .. .
![]()
http://www.facebook.com/pages/BU/216678611680677 !! <-- Хвърлете едно око.. ;*
Никога не сваляйте вие мъжете..Това просто не е природно. Никъде не се е чуло и видяло яйцеклетка да изскача през матката,
да намира сперматозоид в тестисите и там да се свързва с него.
Когато човек сам си прецени.
Прекалено много внимание се отдава вече на сексуалните отношения. Предимно за тях се говори, водят се разни дебати и т.н.
Има много по-дълбоки преживявания, сексът си е просто секс.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Tочно поради тази причина, бившия на сегашното ми гадже си изяде боя.Първоначално написано от kalit0y
Всеки когато се почувства готов и няма значение от възрастта .. според мен не трябва да са под 16 годишни защото тези под тази възраст просто им е интерестно и не са напълно сигорни дали го искат или не (като мен)
Когато си мил с хората те ти се качват на главата !!!!
права си .. при мен е същото, интересно, интересно, но може да се изчака още малко! Писнало ми е от момичета, които да готови на всичко (да загубят девствеността си например, тъй като за това говорим в момента), за да задържат момчето до себе си. Е аз не съм съгласна с това! Дори много да го харесвам, ако ми постави условието "Или ще го направиш или се разделяме", значи е било само за секса и няма никакви чувства ..Първоначално написано от Despicable95
И аз те съветвам, недей да го правиш. Имам приятели, които скоро ще правят 11 месеца заедно, а още не са го правили. Просто момчето изчаква момичето. Обичат се .. (: Ти още 3 месеца, нямаш с твоят приятел, а си тръгнала да правиш секс с него. То дори не може да се нарече сериозна връзка, а какво ще стане като го направиш? Ще пуснеш тема - "направихме го и той ме остави .. чувствам се еди-как си " .. (:
*сън*
А мои приятели бяха заедно година и два месеца и се разделиха,защото тя просто не беше готова.Първоначално написано от fUcKsMiLe
Когато се почувствам готова и наистина го поискам![]()
![]()