Цитирай Първоначално написано от fUcKsMiLe
Цитирай Първоначално написано от Despicable95
Всеки когато се почувства готов и няма значение от възрастта .. според мен не трябва да са под 16 годишни защото тези под тази възраст просто им е интерестно и не са напълно сигорни дали го искат или не (като мен )
права си .. при мен е същото, интересно, интересно, но може да се изчака още малко! Писнало ми е от момичета, които да готови на всичко (да загубят девствеността си например, тъй като за това говорим в момента), за да задържат момчето до себе си. Е аз не съм съгласна с това! Дори много да го харесвам, ако ми постави условието "Или ще го направиш или се разделяме", значи е било само за секса и няма никакви чувства ..

И аз те съветвам, недей да го правиш. Имам приятели, които скоро ще правят 11 месеца заедно, а още не са го правили. Просто момчето изчаква момичето. Обичат се .. (: Ти още 3 месеца, нямаш с твоят приятел, а си тръгнала да правиш секс с него. То дори не може да се нарече сериозна връзка, а какво ще стане като го направиш? Ще пуснеш тема - "направихме го и той ме остави .. чувствам се еди-как си " .. (:
А мои приятели бяха заедно година и два месеца и се разделиха,защото тя просто не беше готова.