.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Да отида ли ?

Запознах се с едно момиче в фасебоок.Разменихме скайповете и започнахме да си пишем и говори постоянно.Мисля,че харесвам това момиче и искам да отида в нейния град(аз съм от Варна,а тя от София),но се страхувам,че когато отида там няма да се получат нещата или няма да е както аз си го представям.Какво бихте направили на мое място ?

Ако си сигурен в чувствата си ... няма нищо лошо да пробваш
    <3 ..the music tells mE whaT t0 feeL .. i likE y0u n0w (music) (:

Супер фен
    Зависи дали имаш възможност да ходиш редовно. Ако не - по-добре си стой на задните части, щото ако нещата се задълбочат, а нямате възможност да се виждате, ще стане много кофти. Връзките от разстояние не са за всеки.
    Ако искаш да си щастлив - бъди.

Цитирай Първоначално написано от Ssummerjam
    Зависи дали имаш възможност да ходиш редовно. Ако не - по-добре си стой на задните части, щото ако нещата се задълбочат, а нямате възможност да се виждате, ще стане много кофти. Връзките от разстояние не са за всеки.

Съгласна съм..
    <3 ..the music tells mE whaT t0 feeL .. i likE y0u n0w (music) (:

помисли:Найстина ли съм готов да я обичам от такова разстояние(тва са 300км. ) и Дали тя е готова да ме обича от такова разстояние!
    иначе давай,нищо няма да те ухапе(надявам се тука в София е пълно с улични кучета
    Приятел е този, който като му кажеш "Копеле, убих човек", а той да ти каже "Копеле, къде ще копаем?". XD
    момиче

Отиди, но трябва да имаш пари да ходиш често, ако стане нещо по-сериозно
    Успех :P
    Когато си мил с хората те ти се качват на главата !!!!

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Само ако си сигурен в чувствата си,естествено и в нейните - можеш да опиташ..Но ако нещата се задълбочат,а нямате средства да се видите - ще стане кофти..Нали знаеш,че "Невиждани очите се забравят"..
    Връзките от разстояние са наистина трудни и както каза Ssummerjam - такива тип връзки не са за всеки..
    Така,че помисли добре..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Оф... Отиди и да не си сигурен в чувствата си, защото така ще си ги разясниш. Няма да е болка за умиране ако ти хареса, а няма да се виждате повече. Ще имаш хубав спомен...
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Ще ти разкажа моята история и сам си прецени.
    И аз съм от Варна, а приятелят ми от Русе. Запознахме се в Русе (имам роднини там). Когато си тръгвах, той ми каза, че ще дойде до Варна заради мен, аз бях малко скептична, защото много малко момчета биха го направили. Но след 2 седмици писания в скайп и разговори по телефона посред нощите, той дойде във Варна заради мен! Беше един незабравим уикенд! Вече сме 8 месеца и половина заедно и се виждаме всяка седмица. Беше 2 седмици комадировка в София и до там отидох, за да го видя! Когато ходех на работа лятото сме се виждали за по 1 вечер, но сме били заедно!
    Сам си направи изводите, не се невъзможно, само ако и двамата сте сериозни!
    Моят съвет е да отидеш и то ще си проличи какво ще става с вас. Успех!
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Ами точно,че незнам дали тя е сериозна.Никога не съм вярвал в такива запознавания през интернет,но това момиче ми харесва страшно много.Проблема е,че тя не ми е разкрила какво чувства и заради това не се чувствам сигурен да отида там.

Град
    Варна/Русе
    Ако не пробваш, ще се чудиш какво би станало, затова отиди, после и да те е яд, ако не се получи, няма да съжаляваш, че не си пробвал.
    Пък и друго ще е да се видите на живо все пак.
    Вие на по колко сте?

И двамата на 17.

Град
    Варна/Русе
    Ако бяхте на по 15, бих ти казала да се откажеш..
    Но нищо не губиш, според мен..
    Как реагира тя на това да се видите?

Много иска да отида даже тя ми предложи да отида там,но все още незнам дали има някакви чувства към мен.Ако се получи така,че просто иска да се видим като приятели да си изкараме хубаво,защото няма да сме двамата ами и с нейната компания и после по живо по здраво ще съм супер разочарован.

anonymous708973
    Guest
    Не отивай. Ако се харесате, ще ти е кофти, че е толкова далече.

Преди година и половина някъде имах г/д подобна на твоята история.. запознах се с момче в импулс само че .. и т.н. ... той реши да дойде в моя град.. всичко беше окей.. след това нямахме възможност да се виждаме.. така че моя съвет е ако можеш да си позволиш ходене до нейния град на седмица веднъж или не знам как стоят нещата при вас отиди.. но ако не си стой на задните части и си намери момиче от твоя град.

Контактът очи в очи винаги показва повече от този в скайп или където и да е другаде. Ако искаш да отидеш - върви. Няма нищо лошо. Ако не се затвърдят чувствата ще си намериш приятел, ако е обратното вече ще търсите варианти. Наистина връзките от разстояние не са за предпочитане, но все пак съществуват!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си