Намирам се на лаптоп от 2008г с неособено големи мощности. Не използвам Вистичка, а Линукс. Програми за 3Д дизайн се рънват на машини със по 12-24гб рам, 2 4ядрени процесора и т.н. на който 7 или вистичка въобще не може да се задъха..
Не е вярно, че не съм наясно с недостатъците им. Наясно съм. Имам оригинален лиценз на дъното на съборетината за Виста. 90% от времето ми минава на Линукс, а останалите 10% по наложение на 7. ХП беше добро едно време, сега е добро за машините от едно време. Да не говорим, че точно ХП има хиляди хиляди бъгове, недостатъци и пропуски в сигурността, че чак на Виста и 7 заедно им е трудно да го догонят.
Малък си и не помниш когато за ХП се приказваше същото 1 към 1 както сега за Виста и 7... Ооо мани го тва ХП '98 си е къде къде по-добро, та и 95...Тва ХП да иска 128-256 рам...ууу то само за яки машини...Па не струвало...Па ам кфо си. Тва съм го слушал толкова пъти...и Пак ще го слушам предполагам и за вбъдеще.
Мен ако питаш нито 1 Уиндоус не струва. Потребител (под това разбирай са били на мош комп с месеци поне, а не седнал за 2 мин) съм бил на '98 ,Милениум, ХП, Виста, Уиндоус 7. От всичките съм най-доволен от '98 (може би от носталгия) и 7... Това, че не можете да си оптимизирате системата...е отделен въпрос.