- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Moмчета?!
Омразнало ми е от някакви повърхностни
момчетааанаправо ми писна от някви
гъзарчета, където само гледат да те обарват,
гледат ти само външния вид и постоянно
се прегръщат с некф'и кифлииоци и на
всичките си снимки правят некф'и физономии
(все едно са геиове с извинение) тцтцтц![]()
простоо не знам вече, няма нито едно свястно
момче.Те или са заети или просто нямавече
се отчаивам дошло ми е до гуша от такива
повърхностни момченца![]()
'Фърляй се през терасата![]()
![]()
Be yourself !
Дебили...
Подкрепи и мен ръката,
та кога въстане робът,
в редовете на борбата
да си найда и аз гробът..!
Т'ва мисля да направя скоро. Мерси.Първоначално написано от sweetyytweety
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Точно повечето свестни момчета не са заети...
Never Shout Never - The Past
"I've been smoking the green
Since i was merely fourteen
Just to find an escape from this town
That was so mean to me..."♥
Абсолютно, много точен отговор..! "свестните" (не знам какъв ти е критерия за "свестен") остават непогледнати, само защото или са срамежливи, или просто на момичето са и прекалено високи акцийте(голямо самочувствие/самовлюбеност), защо да опитват с по-трудното (да опознаят ТЕ някого вместо, този някого да се опитва да завърже контакт с тях..) като може да стане по по-лесния начин( като постоянно им правят комплименти "обарват" както казваш ти и им обръщат неописуемо внимание само и само да им се набият на очи и да стане нещо)Първоначално написано от Spikeey
![]()
Както и при много други неща "някои таланти просто често остават скрити за света"![]()
^_^
казваш как да помагам и помагам![]()
![]()
Приятел е този, който като му кажеш "Копеле, убих човек", а той да ти каже "Копеле, къде ще копаем?". XD
момиче
Имало е много такива теми и аз не виждам къде е проблема. Ако неможеш да си намериш свестен приятел просто чакай или търси и все някога ще го откриеш![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
мисля ,че и твоето положение не е много розово айде -_-Първоначално написано от sweetyytweety
ПТ-наистина вс са станали мн зле ама има и свестнипросто се оглеждай по-добре
Явно само на такива си попаднала..Има ги свестните
момчета,но наистина се срещат доста рядко..
- Свиквай с такива индивиди,все ще срещнеш
онова "свястно" момче,което чакаш..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
кво да направим,че познаваш само такива, и на всичкото отгоре ги харесваш ама не те отразяват![]()
Дай да се запозанем ;ддд
Много вярно +1Първоначално написано от ThunderStyle
![]()
Живота е такъв, какъвто е!
Амин!Първоначално написано от suspect
Ами не че ги няма. Вие гледате такива момчета които описа ( не свестните) и ги харесвате не обръщате внимание на свестните и после се оплаквате че нямало свестни. Че и теми направили. Има свестни ама няма кой да ги види!!!
ваУ рокс
Grell
Всички момчета на света ли познаваш, за да стигаш до изводи, че просто няма или са заети?![]()
Да, масата са такива, но всъщност при момичетата не е ли така? За всеки влак си има пътници..
И твоят Prince Charming ще дойде![]()
+1Първоначално написано от PlOk
добре извинявайте просто се бъзиках съжелявамм !!Първоначално написано от britzy
![]()
Be yourself !
Не мисля, че съм самовлюбена или имамАбсолютно, много точен отговор..! "свестните" (не знам какъв ти е критерия за "свестен") остават непогледнати, само защото или са срамежливи, или просто на момичето са и прекалено високи акцийте(голямо самочувствие/самовлюбеност), защо да опитват с по-трудното (да опознаят ТЕ някого вместо, този някого да се опитва да завърже контакт с тях..) като може да стане по по-лесния начин( като постоянно им правят комплименти "обарват" както казваш ти и им обръщат неописуемо внимание само и само да им се набият на очи и да стане нещо)![]()
Както и при много други неща "някои таланти просто често остават скрити за света"![]()
самочувствие без покритие.
Иначе за мен свястно момче
означава момче, което не се интересува
само от външия ти вид(колко са големи
циците ти и как ти изглежда задникът ти),
а и от самия тебеНе познавам всички
момчета да , но и малкото свестни,
които познавах започнаха да подражават на тея...
мнее ... не е точно така.Харесвах един,Първоначално написано от reoffender
двама, но докато не разбрах, че ходят
с мен само заради външния ми вид![]()
Ами като ти е такова обкръжението.
Аз пък съм сигурен, че им гледаш домашната библиотека, когато си ги избираш.