.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20
    Супер фен Аватара на oTPoBHa

Как да обясним на фризьора...

..какво точно искаме.
    Номера да донеса снимка на подстрижката дали работи? Някой правил ли го е?

Голям фен Аватара на SummerDream
    Град
    Пловдив
    Не знам, обаче лично за мен е супер тъпо и смешно да отидеш на фризъор, носейки му снимка..толкова ли не можеш да му обясниш сама какво искаш ?
    But mostly I hate the way I don't hate u.Not even close, not even a little bit, not even at all..

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Аз сама си обяснявам какво искам,тя ме разбира и го прави.До сега снимка не съм носила.

Не, просто не владея "фризьорски език" и не мога да кажа на фризьора "къде да филира, за да изглежда еди как-си", защото просто не знам и не съм длъжна да знам. Аз съм си най-обикновен клиент и обяснявам със свои думи И проблемът е точно в това - ако обясниш по начина, по който ти го разбираш, рискуваш фризьора да те разбере погрешно и да те направи точно обратното, на това което ти искаш!

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    Аз съм носила снимка. Номера проработи наистина. По друго е когато фризиьорът го е видял как искаш. Наистина ефекта е много по-голям отколкото да обеснявам със 1000 думи и пак да не ме разбере! Пробвай и ти!

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Цитирай Първоначално написано от SummerDream
    Не знам, обаче лично за мен е супер тъпо и смешно да отидеш на фризъор, носейки му снимка..толкова ли не можеш да му обясниш сама какво искаш ?
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Аз си нося снимка на това,което искам..
    Преди не носех,обаче винаги не успяваха да ме
    разберат какво искаш и аз реших да действам така..
    - Въобще не е смешно..Друго е фризьора да види и
    да разбере какво искаш,а не да те направи на нищо..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Цитирай Първоначално написано от LipSy
    Аз съм носила снимка. Номера проработи наистина. По друго е когато фризиьорът го е видял как искаш. Наистина ефекта е много по-голям отколкото да обеснявам със 1000 думи и пак да не ме разбере! Пробвай и ти!
    Нали То това им е работата на хората и като видят снимка, веднага ще им стане ясно и даже ще ги улесниш
    Една фризьорка преди време ми обясняваше как била развила страхова невроза от обяснения на Разбирачи
    Направо и съчувствам

Мега фен Аватара на vagarious
    И аз често показвам снимка, за да не се излагам в опита си да обесня.И на тях, и на мен ми е много по-лесно.
    Big or small, lies are lies!

Нося снимка и винаги ме прави точно така както искам..
    !много е относително за фризьора!

Супер фен Аватара на brokeninside13
    Нося снимки аз....Няма как точно да му обясня какво искам.
    Ам да питам нещо...Къде в София има наистина ДОБЪР фризьор? Независимо от заплащането и т.н?

Повече от фен
    Зависи дали иска да те разбере. Често просто им е по-лесно или по-изгодно да се правят, че не си обяснила добре.

Повече от фен Аватара на LoveHurT
    Град
    Neverland
    на телефона поглежда снимката за 1мин ии резултатът е 1:1,
    най-добрата просто!!
    BoyfriEND, girlfriEND, friEND. Everything has an end except my famILY!

Мега фен Аватара на hotxxmess
    Град
    София

Цитирай Първоначално написано от vagarious
    И аз често показвам снимка, за да не се излагам в опита си да обесня.И на тях, и на мен ми е много по-лесно.
    +1 : ))
    За мене нямаш време, когато с нея си! ;хх

Аз също нося снимка! Според мен ще ми направи косата по-добре ако види снимка! Би ли рискувала да ти напрявят няква прическа с която ще приличаш на маимунски задник???
    вчера,днес,утре и завинаги ! ♥

Супер фен Аватара на darrie
    Град
    In your mind.
    oпределено! както и да обясниш, не винаги могат да те разберат .. най-добре да видят. няма нищо смешно и срамно. после като не стане хубаво тогава е смешно и срамно. (не винаги ест!)

http://vbox7.com/play:27671a29

http://vbox7.com/play:cb758a54
    Карай внимателно - спаси живот!

http://www.facebook.com/pages/Dream-of-love/172035706162256 & http://www.facebook.com/pages/The-st...22269861159010 ~ Страници за бележки във Фейсбук.

Супер фен Аватара на whitebunny
    Град
    Пловдив<3

И аз съм носила снимка и определено работи... Поне аз лично не искам да рискувам да фризьора да ме разбере погрешно и после да съм недолна. Ако искаш нещо конкретно най-добре действай със снимка. Повечето фризьори също предпочитат така, защото знаят точно какво искаш.

Носила съм снимка, а и самите фризьори казват, че е по- лесно със снимка, а не 10 минути да се опитваш да обясниш и накрая като не стане както ти си искал, да се цупиш, че не те били разбрали

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си