- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Идеа !?!
Значи започвам от начало..![]()
Има едно момче което много харесвам и съм лудо влюбена в него ии на моят рожден ден си прекарахме страхотно с него ( според мен ) имаше прегръдки, целувки ( по бузата ) ии сега за Коледа го накарахме с една приятелка да ни купи подаръци ии сега мойта приятелка знае какво ми е купил и не иска да ми каже![]()
![]()
ии сега аз трябва да му купя
Та се чудех какво, дайте идеи моля вии
![]()
![]()
![]()
The most truly song ever
![]()
Гордостта ни прави силни, но не винаги щастливи..![]()
Родих се принцеса, защото курвите бяха много !![]()
Майната им на принцесите, аз ще ставам мафиотка !![]()
Кажи какво харесва,интереси и до колко пари.
novasum![]()
nirvana13![]()
Ми на мойто гадже му бях подарила за Коледа червен STR8 и шоколад Милка . Мн му хареса само дет повечето от шоколада го изяде брат му щот се беше напил и му беше лошо![]()
^_^ \\//
За Коледа? Коледа не беше ли вчераПървоначално написано от RalittyYy
![]()
ами ако имаш излишни кинти може да му земеш хубав парфюм , готин часовник , ланец , няква дреха или някакъв готин сувенир. Ако искаш нещо евтино , но да му хареса супер много му вземи дезодорант "Mallizia зелена " тва е страхотен дезодорант.....твърдо заявявам ,че е най-якия който може да намериш понеже съм се допитвал и до други хора и всеки казва ,че е просто върха. Или пък може нещо плюшено да му купиш за спомен и няква картичка с пожелание.
И все пак ако му земеш една Маllizia ще е най-добре довери ми се !
Успех!
Татко: Харчиш пари най- безразборно. Мисли за бъдещето момче , ние няма да сме вечни.
Мислиш ли ,че цял живот ще те издържаме с майка ти ?
Аз: Ами не......ще ме издържате докато ме поемат децата.
Какви са му интересите ? Без да знаем това,може само да ти дадем "обикновените" идеи - дреха,парфюм..Ако разполагаш с повече средства - някаква гривна..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Мойта приятелка ми подари наргиле и мн се зарадвахУспех!
Умният се учи да знае-мъдрият да може.Само на глупака всичко му е ясно.
идеЯ
вчера,днес,утре и завинаги ! ♥
Ами мерси на всички до тук които писахтеАм днеска като излизах му купих едно сърчице което като го натиснеш и казва I Love You и надолу от сърцето се спуска едно бяло меченце
Мисля , че ще му хареса
![]()
The most truly song ever
![]()
Гордостта ни прави силни, но не винаги щастливи..![]()
Родих се принцеса, защото курвите бяха много !![]()
Майната им на принцесите, аз ще ставам мафиотка !![]()
kalit0y ето ти един пик (точно за поста ти)![]()
Първоначално написано от kalit0y
ИМЕННО!
въх.. ако е момче над 14-15 години просто не ми се вярва да го хареса. Тези пеещи плюшени играчки с меченца и разни други панделки са по скоро за момичета,но ти решаваш ти го познаваш по добре от нас ..Първоначално написано от RalittyYy
![]()
Подарете си по един правописен речник...
или направо му подари един wow ъкаунт, не знам дали ще има нещо което ще го зарадва повече![]()
Първоначално написано от VampireLover3
![]()
подарък за момиче-да! би свършило работа, за свети валентин, рожден ден от приятеля й.
НО коледен подарък за момче- НЕ НЕ и пак НЕ!!
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Пише се "идея",бе милитчку.
Temet Nosce
벨야카
целувка + весела коледа?
REGGAE BOOM <3