.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Търся филмченце :]

Сега съм на 14 и преди години когато бях на 8-9-10 .. не помня кога , имаше 3 филма по диемата пускали са ги много пъти .. Единият е за един пират който идва в днешно време при едно дете .. помня само отчасти ..Пирата имаше оранжева тениска !! .. Другият филм който също съм го гледал но не знам името му се разказва за едно момче с един папагал http://cdn2.555.bg/system/assets/000...jpg?1291907450 ... Друго не помня за този филм .Последният филм на който искам да знам името се разказва за дете което се запознава с един дървар (ако не се лъжа и той беше с оранжева блуза) и детето учи дърваря да чете ,, запознават се с една сова , Кенгуро и после отиват към един замък .... МОЛЯ АКО НЯКОЙ ЗНАЕ НЯКОЙ ОТ ТЕЗИ ФИЛМИ ДА ПИШЕ БЪРЗО !! СПЕШНО МИ ТРЯБВАТ !!

този с папагала да не е този?
    http://www.imdb.com/title/tt0125454/

дса

Цитирай Първоначално написано от [B
    a[N]D[i]T[k]a]този с папагала да не е този?
    http://www.imdb.com/title/tt0125454/
    мне .. не е този

Супер фен Аватара на brokeninside13
    Ааааа скоро си мислих за тоя филм със пирата...че ми се гледа адски много, ама не се сещам как се казваше! Само да се сетя пиратът кой актьор беше и.....

И за филма с момченцето се сещам..и той ми се гледа ама...

Цитирай Първоначално написано от brokeninside13
    Ааааа скоро си мислих за тоя филм със пирата...че ми се гледа адски много, ама не се сещам как се казваше! Само да се сетя пиратът кой актьор беше и.....

Хахах, ако е същия филма с пирата и аз се сещам някои работи..Помня, че живееха в едно голямо поле и кораба на пирата минаваше из полето..И тва е.

Цитирай Първоначално написано от eliyiy
    kato mi kazva6 ima6 infekciq pone mi obqsni kakva e tazi infekciq.

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick

Хахах, ако е същия филма с пирата и аз се сещам някои работи..Помня, че живееха в едно голямо поле и кораба на пирата минаваше из полето..И тва е.
    Сега се сетих че в филма с пиратаа ,, кораба се вряза в къщата на момчето ,, и се биха с тях , друго което помня е че бяха в един магазин и пирата видя едни тенджери които бяха сиви на цвят ,, и помисли че са сребро и ги открадна ......

а между другото мисля че този който играе пирата в филма с ПИРАТА участва и в филма с папагала ., а това с папагала се сетих още нещо че бяха в някакъв хотел ,, и хотелиера ги гонеше и така

Сигурна бях...Докъто писах коментара си милсих че мааааааай беше и в двата филма Леле цял ден мисля само за тоя...ИСКАМ ДА МУ СЕ СЕТЯ ИМЕТОО...или поне един филм в който играе!

Също в една купа имеше от тея парчките златните, където вътре са с шоколад и ги помисли за истинско злато, и го обра човека И някъв сандък само пренасяха...

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

ААААААААААААААААААААААААА А !!! ААААААААААААААААААААААААА АААААААААААААААААААААА !!! ВЕЛИКА СИ!!!

Цитирай Първоначално написано от LadyDi
    http://www.imdb.com/title/tt0195994/

???
    МЕРСИ МЕРСИ МЕРСИ МЕРСИ !!!!
    Останаха само 2та филма с папагала и с дървара

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Ако не ме мързи, довечера ще ви ги намеря.
    Аз и този с пирата не съм го гледала. Просто... го открих
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си