- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ПОМОЩ!!!!!!!
Харесвам едно момче, но проблемът е че не сме от един клас и не се познаваме. Много от вас казват "еми мого лесно отиваш и казваш здр..." разберете че не може така, защото той постоянно се движи с приятелите си и ще стане много неудобно. Моля ви помогнете ми!!! Кажете ми някакъв начин за да се запознаем! Той е по-голям от мен с 3 години.
P.S. Моля без обиди!![]()
Love is like the wind, you can't see it but you can feel it
![]()
Ако наистина го харесваш превъзчогни неудобството и срама...
ами най-добрата ми приятелка го познава но какво да направи тя? не са чак толкова близки.Първоначално написано от poncho
![]()
М... скайпове нещо такова да си размените да ви запознае. Излезнете ти той приятелката ти. Ако наиситна го харесваш ще намериш начин!
ваУ рокс
Grell
да излезем аз той и приятелката ми е напълно невъзможно защото както казах той и приятелката ми не са чак толкова близки приятели а само се познават пък аз даже не го познавам. за скайп не знам но има facebook и все пак на снимките му много хора пишат и без да го познават а аз и да пиша няма да е нещо кой знае какво.Първоначално написано от BladeDancer
ама ми е много гадно че съм толкова близо (в едно училище сме) и не мога да се запозная с него.
![]()
Е ти.. казват ти нещо.. "Не.. няма как да стане" Е вземи да чуеш някой...
Пиши му във facebook какво толкова ще стане като видиш, че е включен и да му пишеш... и... да му поискаш скайпа, че нещо не ти харесва чата в сайта и готово... ся ще кажеш мм.. не няма да стане..
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
+1Първоначално написано от nepowtorima
Или пък го питай дали продава учебници втора употреба за някой клас, нали е по голям? Една фр. така се запозна с едно момче и като му купи учебниците почна и на другите си фр. да купува от неговите приятеликато изкупиха всички възможни книги все пак продължиха да си говорят и тръгнаха
![]()
за учебниците не съм много сигурна, защото е 3 години по-голям от менПървоначално написано от FataMorgana
но ще опитам идеята на nepowtorima
![]()
Щом ти липсва идейност как да се запознаете, значи още не си готова за връзки.![]()
Ако искаш да си щастлив - бъди.
От какво по-точно ще ти стане неудобно?Първоначално написано от lili12
пп: ти разбери, че това е най-добрият вариант..
И спря да се върти за миг земята..
оф...как да ти го обясна? ами аз го виждам така... Представи си че ти се разхождаш с приятелите си и изведнъж се появява едно момче което виждаш за първи път (изобщо не го познаваш) а то да ти каже "здр аз съм еди кой си а ти?" очевидно ще е че те харесва. Как ще се почустваш ти ?? Най-вероятно ще си кажеш "този е пълна откачалка". Не е ли така??Първоначално написано от xoxi
![]()
имам чуството,
че всичко опира до липсата ти на самочувствие
... Не съм ли права? ;]
http://vbox7.com/play:dd4b6909
Цената на истината -[м.ю.з.ii.к]-` (h)
До някъде да, но просто ме е страх да не се проваля!Наистина имам нужда от това, последно време много неща ми се насъбраха. Затова търся подкрепа, помощ и съвети.Първоначално написано от akinom
![]()
![]()
Така..
най- важното е да не прибързваш!
........
Повиши си малко тона на гласа като го срешнеш с компанийката му
и го питай дали знае къде е някой кабинет.. например учителската.. xа
и така..
..
а другият път като го видиш му смигни и пак ВИСОКО му кажи к`во ста'а релеф? и направи някакъв жест с ръка да разбере, че говориш за плочките на корема му .. xD
Яко е и мисля, че ще се получи!
Първоначално написано от akinom
това за кабинета не съм много сигурна, щото от всички които познавам защо точно него да питам?? а ако кажа второто цялата ще се изчервяизвинявай ако съм малко капризна, но не искам да се проваля просто. може да се държа малко тъпо като някоя пъзла но наистина ме е страх
![]()
![]()
Еми ако продължаваш да задаваш подобни въпроси,
скоро ще се питаш
,, защо пък точно него харесвам? '' и ще се откажеш ..
...........
И ще питаш него за да го питаш нещо .. така де ;D ако имаш по- добри идеи ги вкарай в действие!
чак толкова зле не съм... имам една идея ама не съм много сигурна... ако започна да ходя на негови концерти (не оточнявам какви) може и да ме забележи, но обикновено на концертите има и други, не изпълнява само той..?Първоначално написано от akinom
![]()
Момчетата харесват нахакани мацки! ;]
Толкова ли си изпаднала и на път да се разрушиш, че да не можеш да заговориш някакъв пикльо?
Отиваш и ди ректно.. к'во па чак толкова.. O.o
еми просто съм по-срамежлива и не мога да го направя дирекноПървоначално написано от akinom
това е един от недостатъците ми но не че не мога да го направя ами като отида при него какво да кажа??
![]()