.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 72
    Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    Щом като бягаш, и ти е некомфортно, бюстието не действа.. То е като боди с някакъв лек ластик отдолу.. Най-добре сутиен... И недей да те е срам от майка ти... Какво ще ти каже като и тя е минала през този период

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

Със сестра ми ще ходим и ще си купя Благодаря на всички !!!

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Пфууу, вижда му се края на този "легендарен въпрос"...

Браво! Надявам се да направиш нещо по въпроса със сближаванито!
    вчера,днес,утре и завинаги ! ♥

Град
    Варна, моретоо :)
    Няма от какво да се притесняваш. Това е естествен процес (освен за плоскогърдите камили).
    хЪх...

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar
    Пфууу, вижда му се края на този "легендарен въпрос"...
    Колко си мил

Като ще си купуваш, поне му пусни снимка

Повече от фен Аватара на VikitoRia
    на мен мама ми купи в 5 клас мисля, а аз не исках да го нося

My life is every moment of my life. It is not a culmination of the past.

Спомням си,че и мен ме беше срам да и кажа,но си купих сама,а тя разбра впоследствие

Цитирай Първоначално написано от shell
    просто й казваш,че ти е неудобно да ходиш без сутиен и това е!в крайна сметка иди и си купи един ако толкова се опъва и почни да си го носиш!а и не виждам защо да те спира да носиш сутиен
    +1
    Живей така, че да те е срам да го разказваш... и кефф да си го спомняш!! [mm]

Предлагам ти един лесен и сигурно ефективен начин ... МАМО ИСКАМ ДА НОСЯ СУТИЕН
    In this country , you gotta make the money first. Then when you get money , you get the power . Then when you get the power , THEN YOU GET THE WOMAN .!!!

Цитирай Първоначално написано от djipsito
    Набий й груб филм и ще видиш колко бързо ще се навие да ти купи сутиен
    Примерно й кажи че ти прозират зърната и момчетата само те гледат и тва те притеснява... знам ли, не вярвам тогава да ти откаже
    +1
    Знаех си че някой ден ще мога аз да се изправя
    и да кажа: " Всичко мога да направя."

ами просто и кажи че ти е време че ти е некомфортно че ти пречи докато тичаш некви такива работи ако не както казаха съфорумниците набии я в некав филм и ше ти купи ако не ТИ СИ КУПИ .. Ако бях на твое място и бях жена щях да поговора с сестричката 100 % тя ше те разбере дори по добре от маика ти НАДЯАВАМ СЕ ДА СЪМ ПОМОГНАЛ :P :P I give MY BEST

Egregious! Мега фен Аватара на burpp
    Град
    Някъде, където мисловната дейност надделява незнаниет
    Отиваш в магазина и си купуваш сутиен без да питаш майка ти, сестра ти, интернет гаджето и др. Кво те боли.

Цитирай Първоначално написано от burpp
    Отиваш в магазина и си купуваш сутиен без да питаш майка ти, сестра ти, интернет гаджето и др. Кво те боли.
    Интернет гаджето..

По темата казваш и просто, че не ти е удобно без сутиен и ако пак се репчи, отивай да си купиш. Много по-добре ще се чувстваш, независимо, че не са ти много големи гърдите. И моите не са, ама не излизам от нас без сутиен. :P
    Постъпи грешно... с правилното момиче.

Няма какво да се срамуваш. В това няма нищо срамно.Мисля че тя ще те разбере .

имаше едно моми4е от махалата вместо сутиен носеше бански отдолу ние мн и се смяхме 4е е бански а не сутиен

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от shell
    просто й казваш,че ти е неудобно да ходиш без сутиен и това е!в крайна сметка иди и си купи един ако толкова се опъва и почни да си го носиш!а и не виждам защо да те спира да носиш сутиен

Град
    Varna
    Емии кажии и все пак нищо лошо няма да напраиш това не е нещу за което да те убие или пък да ти се скара )

Град
    Някаде там
    Цитирай Първоначално написано от hondacbr954
    Цитирай Първоначално написано от djipsito
    Набий й груб филм и ще видиш колко бързо ще се навие да ти купи сутиен
    Примерно й кажи че ти прозират зърната и момчетата само те гледат и тва те притеснява... знам ли, не вярвам тогава да ти откаже
    +1
    напълно съм съгласен
    Сега, когато лицето ти е толкова близо до моето, виждам място, където слънцето грее отново,и с теб е божествено! Поглеждам дълбоко в тези очи и знам - ще се изгубя в тях за винаги...Целуни ме веднъж ще се разтопя и ще умра, целуни ме пак и аз никога няма да те изоставя...

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    И за какво трябва да и казваш или да и искаш разрешение?
    Просто си купи и си го носи.Тя сама ще забележи и не вярвам да вземе да ти крещи и да те обвинява защо си си била купила сутиен

Супер фен Аватара на AlokiNn
    Въпрос : Как да кажа на мама че искам да нося сутиен ?
    Отговор: Мамо искам да нося сутиен
    Сериозно ли :Д

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Чудя се какво толкова му е срамното, все пак тя ти е майка, не трябва да те е срам толкова от нея, ами след време, ако имаш нужда да разговаряш с нея на "темата" .. как ще го направиш, като те е срам. Колкото до сутиена, според мен хич не си малка, аз почнах да нося във 2ри клас А на 13 нямах нито една съученичка, която да не носеше. Не си малка, кажи и че ти е некомфортно и искаш да носиш, тя няма как да те спре за това, ако не ще отидеш, ще си купиш и пак ще си го носиш.

- Мамо, аз нося сутиен.

-ТИ НОСИШ СУТИЕН??!!??!!!?!! ВЪН ОТ ДОМА МИ, ПРОКЛИНАМ ТЕ, ИЗЧАДИЕ АДОВО!!!!!

Голям фен
    хаха не се смейте на момичето и мен ме беше много срам първия път.По- добре еде и се купи сама

Повече от фен Аватара на hoooodyhoooooo
    Град
    на брега на брега
    А бе хора, всякакви родители има, и всякакви дечица. Момичето е на 13 години, тепърва се развива като жена и е нормално да се притеснява от тялото си, от такива въпроси, въобще от промените. Аз на нейните години се срамувах, защото си бях обръснал девствения мустак, имах самобръсначка и се криех... Всякакви случаи има.

Въпросът обаче тук е - този сутиен наистина ли ще ти помогне или просто го искаш за гъзарийка като аксесоар? Защото, ако гърдите ти тепърва се развиват, може и да те боли повече от пристягането на сутиена (тук дамите може да ме подкрепят, въпреки, че случаи всякакви). При тичане и скачане в тая възраст е така, просто некомфортно. Но си помисли хубаво, поговори и с двете - и сестра ти, и майка ти Те ще те разберат - само започни с "Много се притеснявам...ама искам да питам..." Това ще ги разчувства
    "Вече имам резистентност изградена и приемам с безразличие комплексите на масата, създадени от нейното безличие, ничие остана чувството да си способен на изкуството да си човек..."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си