- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как да кажа на мама че искам да нося сутиен ?
Както преди всичко първо се притесняваш, така е и при първата целувка, при секса ... при всичко, но това не трябва да те притеснява, няма по-нормално нещо от това да носиш сутиен, просто й кажи не вярвам да ти се скара... а ако наистина те е много срам си купи самичка, аз така направих.. въпреки, че можех да кажа на майка ми, просто така ми текна![]()
Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!
.. а защо трябва да е сутиен? Можеш да започнеш с бюстиета??![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Кажи й, че ти е некомфортно, че се притесняваш. Аз така казах на майка ми, и отидохме заедно и ми купи. Дори в магазина ме беше много срамОтначало е така.
![]()
Не..не..Първоначално написано от Pigeon
- Мамо, нося сутиен.
НЕ СЪМ ТИ МАЙКА ВЕЧЕ![]()
![]()
Няма от какво да се боиш. ! Все пак ти е майка![]()
Като откача, откачам!
И аз съм така несмея да и кажа защото ще каже МАЛКА сИ.
Така звучи лесно но НЕ ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕА.....
Пфф не се притеснявай...Вдишваш, издишваш, броиш до 3 и на екс всички изпяваш. Аз така правя и е много бързо и лесно. Пробвай!![]()
jasmer
Аз пък проносих на 12 и то без да питам майка ми.Един ден тя се прибра с 3 сутиена вкъщи и вика тея са за тебе.
![]()
От 10 годишна нося и от начало аз се дърпах :Д
Просто си купи сама. Има и много евтини.
Mutti, ich will einen Büstenhalter endlich tragen.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Майките не са тъпи и са минавали по същия път.
Кажеш ли "имам нужда от сутиен, некомфортно ми е така" - ще те разбере. Още повече, че независимо на колко си - имаш ли нужда, ще дойде дори с теб, за да ти купите.
А още една тайна. Майките, когато са били кат вас', са си викали: "Леле, колко искам да си имам момиченцееее. Не някво досадно момче дето само ще ми прави пакости. Ще си консултирам дъщеричката за момчетата, ще й купя първия сутиен, ще й обясня като дойде първия цикъл, ще й държа ръчичката цял живот, блабла." Ще се насере от кеф да мине през тва с тебе.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Ама как може да ви е срам от родителите, я се стегнете.
![]()
![]()
![]()
Майка ми никога не е говорила за такива неща с мен. Спомена го веднъж, когато бях на 8 годинки. ^^
Авторке, или проявяваш инициатива да говориш с майка си, която действително сигурно ще иска да ти обясни някои неща и да ти купи сутиенЧЕ, или просто сама отиваш и си купуваш нещо.
Мацката сигурно вече носи сутиен, но аз прочетох темата сега и се сетих за вица:
-Мамо, вече сЪм на 16. Може ли да нося сутиен?
-Не, Гошо...