.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Боядисване по време на цикъл?

Здравейте.Записала съм се при фризьор за утре, но вчера ми дойде и днес като казах на майка ми за боядисването, тя подскочи "Как ще се боядисваш, няма да те хване боята.Само ще си дадеш парите за нищо" и т.н.Аз нямах представа за това, а ако не се боядисам утре ще трябва да е чак след Нова Година.Прочетох няколко теми в други форуми и там повечето мнения са че всичко е ок с боядисването по това време на месеца.Но все пак реших да попитам и тук, за всеки случай.На Вас случвало ли ви се е на не ви "хване" боята или това е просто глупав мит?
    Едно искам,а друго получавам.Ако избягам в какво да се надявам...

Никога не съм чувала подобно нещо LOL

Banned Мега фен
    определено има възможност да не ти хване боята... моя съвет е да изчакаш или поне да е в последните дни

Повече от фен Аватара на ~sweeettt~
    и аз не бях чувала ...

Супер фен Аватара на tonssy
    Цитирай Първоначално написано от ~sweeettt~ Виж мнението
    и аз не бях чувала ...
    +

Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    определено има възможност да не ти хване боята... моя съвет е да изчакаш или поне да е в последните дни
    А знаеш ли каква е причината?Някъде бях чела че е заради повишено ниво на хормоните.Мисля си да отида утре до фризьорката и да я попитам, все пак е с дългогодишен опит - ако каже че не може ще го отложа.
    Едно искам,а друго получавам.Ако избягам в какво да се надявам...

И аз съм го чувала и бих те посъветвала да послушаш FuCKkK13

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от mIm3t0o0 Виж мнението
    А знаеш ли каква е причината?Някъде бях чела че е заради повишено ниво на хормоните.Мисля си да отида утре до фризьорката и да я попитам, все пак е с дългогодишен опит - ако каже че не може ще го отложа.
    ами така ще е най-добре,но аз съм чувала,че на някой им хваща,на други - не и предполагам точно това ще ти каже фризьорката ти.. иначе да.. заради хормони

До колкото знам при всеки човек е различно... Лично при мен по време на цикъл съм пробвала 2 пъти и при двата пъти изобщо не хвана. Когато отмина се боядисах със същата като марка и нюанс боя и резултата беше чудесен. Тоест, когато съм в цикъл не си и помислям за боядисване.. ;дд

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Недей. Наистина има голяма вероятност да не ти хаване боята, нищо не пречи да изчакаш няколко дни..

И аз съм го чувала, но колко в е вярно не знам.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Супер фен Аватара на Sarafina
    Град
    Пловдив
    Аз се боядисах по време на цикъл и ме хвана боята... това е глупаво

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Sarafina Виж мнението
    Аз се боядисах по време на цикъл и ме хвана боята... това е глупаво
    не е глупаво.... при всеки е различно и има влияние на хормони за това се получава така

Супер фен Аватара на Sarafina
    Град
    Пловдив
    И как по-точно хормоните влияят?

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Sarafina Виж мнението
    И как по-точно хормоните влияят?
    поиграй си с гугъл

Голям фен Аватара на BamBamBo
    Боядисай се,може просто да падне по - бързо.
    Или наистина изчакай да е поне в последните дни,а не на 2-рия ден от цикала.

Отидох при фризьорката ми, обясних и положението и тя ми каза че по принцип е индивидуално, но ако реша можем да опитаме.Обясни ми също че това влияе повече на дамите с бели коси.Реших все пак да пробвам, нямам проблеми хвана ме боята, цвета е прекрасен, така че предполагам че това за мен не важи.Благодаря все пак на всички, които отделиха време да ми помогнат

Цитирай Първоначално написано от mIm3t0o0 Виж мнението
    Здравейте.Записала съм се при фризьор за утре, но вчера ми дойде и днес като казах на майка ми за боядисването, тя подскочи "Как ще се боядисваш, няма да те хване боята.Само ще си дадеш парите за нищо" и т.н.Аз нямах представа за това, а ако не се боядисам утре ще трябва да е чак след Нова Година.Прочетох няколко теми в други форуми и там повечето мнения са че всичко е ок с боядисването по това време на месеца.Но все пак реших да попитам и тук, за всеки случай.На Вас случвало ли ви се е на не ви "хване" боята или това е просто глупав мит?
    Аз също съм го чувала, но при съвременните бои за коса, това не може да се случи. В най-лошия случай боята може да падне по-бързо от обикновено, но ще хване със сигурност.

Тъкмо и аз да изкажа мнение,и ти вече си се боядисала. И все пак от лично наблюдение ще кажа за тези,които не вярват,че една приятелка при боядисване по време на цикъл придоби 2 различни цвята...И все пак честита прическа

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    При всеки е различно по принцип. И аз не вярвах, ама взе пък, че не ме хвана добре. Не знам това за белите коси дали е вярно, но а съм започнала да побелявам от 13-годишна.
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Супер фен Аватара на j_adore2
    И аз съм го чувала. Боядисвала съм се по време на цикъл, но последните 2-3 дни и ме хвана. В началото ако е не знам ..
    Научих, че за секунда можеш да
    извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
    Научих, че зрелостта много повече зависи
    от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
    и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си