ОК Историята е следната : Аз съм на 15 а приятелят ми е на 19. От както сме заедно изживяхме доста неща и след като се задържахме вярвам, че имаме някакво бъдеще. Много се обичаме, въпреки че не сме заедно от много дълго време, но и връзката ни започна много неочаквано и разтърсващо. Голяма изненада е за мен, че се обичаме толкова. Заедно сме от 4 месеца, а това момче не спира да ме изненадва. Всички си мислят, че сме правили секс, а тези които знаят, че не е така, мислят, че той го иска от мен. Ами не са прави ... напротив. Знаете,че повечето сериозни момчета казват "Няма проблеми,скъпа, ще го направим когато се чувстваш готова!" евала им за което, а моя ми казва "Няма да ти пусна до като не станеш на 18" Не, не че бързам да го направим или съм му намеквала нещо, нищо такова! Той просто си ми го каза. Но съм доволна наистина и да ми искаше нямаше да му дам, все пак евала му , ей на как да не го обичам . Друго нещо обаче ме накара да ми падне ченето . Една сутрин преди даскало влизам във Facebook и гледам съобщение от предната вечер от него, в което ми се извинява, че не ми е писал (беше на купон и просто не успях да го изчакам щот ми беше лошо) , казва ми че е малко пиян и 100 пъти повтаря че ме обича като накрая на съобщението ме пита дали ще се омъжа за него когато порасна Писах му че няма да обръщам внимание на пиянски емоции, като си мислех, че всичко е плод на една много много пияна глава. Цял ден се опитвах да избягвам среща с него, но вечерта трябваше да сме заедно, мотах се в тоалитната на дискотеката колкото можех повече време, но рано или късно трябваше да ида при него. Поех дълбоко въздух и отидох - танцувахме, целувахме се, всичко на 6, вече дори бях забравила за отправеното ми "предложение" . По едно време излезнахме на вън да глътнем малко чист въздух. Той се засмя "Снощи, че съм те забърквал... хх" Аз казах, че няма проблеми, но просто не знаех ако ме попита на трезва глава какво да му отговоря. Той видя, че се смутих и просто каза, че помни всичко и е бил сериозен и че може пак да ме попита. Леллеее ! Айде аз хубаво ще измисля няква лекция , че ако сме заедно до тогава може и да се омъжа за него , но не разбирам нали мъжете ги е страх от обвързване .... как така в моя случай стана обратното ?!? Абе ддз вече мн ми е объркано в главата !! Help!