.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Тема: Дилема

Дилема

Така хора ето това е моята история.От тази година съм в ново училище.Там видях едно момче,което много ми хареса.До сега сме нямали така близък контакт,обаче е приятел на едни мой съученици и сме били така в очен контакт няколко пъти ;д ( веднъж,когато влязох в един кабинет ми каза и чао) и таака де той беше на екскурзия и се е целувал с едно друго момиче ( незнам под влияние на алкохола или не).Та въпроса ми към вас е да продължа ли да се боря за него или да гледам напред,макар,че много ми харесва ?

Ти за да ПРОДЪЛЖИШ да се бориш, първо трябва да започнеш да се бориш. Аз не видях нищо такова в темата ти. Показала ли си по някакъв начин, че го харесваш ?

Ами да ти кажа,за сега не съм му показала с нищо,че се интересувам от него,а и между другото това момиче с което се е целувална екскурзията си има гадже (аз не бях на тази екскурзия)

Аааами, като не го показваш как очакваш да разбереш дали той те харесва? Давай смело. Запознайте се. Поговорете си. Покажи му що за човек си. Аа това, че се е целувал с момиче, което си има гадже не те ли притеснява до някаква степен?

Така първо да благодаря за бързите отговори
    Ами притесняваме,да.Първо,че ако стане нещо по между ни може да повтори постъпката си и втроро,че може да има чувства към това момиче.

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Цитирай Първоначално написано от Valerio
    Ти за да ПРОДЪЛЖИШ да се бориш, първо трябва да започнеш да се бориш. Аз не видях нищо такова в темата ти. Показала ли си по някакъв начин, че го харесваш ?
    Абсолютно подкрепям.

ВЗеми излезни от филма намерете се по скайп фб етк опознайте се,излезте по приятелски и виж как ще се стекат нещата
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Град
    Да ама те квито са срамежливи поне на ФБ да се запознаят и оттам вече наживо

Град
    Е тук вече си прав и то много.Мм тогава да намери някакъв компромисен вариант.

Град
    Така обаче как ще се запознаят(защото АЗ доколкото разбрах ,не се познават) та да излезнат?

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    От кога скайп и фейсбук са единственият начин за запознанство? Ние да не сме се запознавали все в интернет?
    Или родителите ни?

Стига де. Жалко е.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Град
    Аз не съм се запознавала по скайп ,фб,етц с момче(което примерно съм си харесала)-все ще се намери някой да е навит да ни запознае

Ами то няма фейсбук,но благодаря за съветите ще се запознаем и ще ви кажа какво е станало след това

Супер фен
    Опитай си късмета, да не се чудиш после кво би станало, ако беше пробвала.
    Ако искаш да си щастлив - бъди.

Град
    Русе
    Давай смело напред ии просто го заговори ей така случайно,ако найстина го харесваш и искаш да се бориш за него.Фейсбук и скайп са заблуда и измама,истинското запознанство става наживо
    Любовта е неустоимо желание да бъдеш неустоимо желан.

Благодаря ВИ,и аз съм на мнението,че запознанството на живо е по-добрия вариант отколкото това чрез скайп,фейсбук и така нататък.Дадохте ми надежда,ще пробвам поне ако не се получи,ще знам,че съм пробвала .. .

:)

Момиче по добре да съжеляваш за нещо което си направила отколкото за нещо което не си ! Като го видиш отиди и му одари една страстна целувка ако не ти отговори на целувката му кажи ми то беше за 1 бас и майната му !
    I think i lowe you baby
    - I think i love you too !
    (h)

Е чак това нямам смелост да направя,но ще се запозная с него при първа възможност !

:)

Успехх
    I think i lowe you baby
    - I think i love you too !
    (h)

Благодаря Ви много !

Повече от фен Аватара на Missmarch
    Град
    Шоколандия.
    Защо просто не му признаеш?

Цитирай Първоначално написано от manliftingbanner
    Проблема на интернет комуникацията е, че много бързо научаваш всичко за събеседника, защото е по-лесно да споделяш пред монитора. Това прави така, че наживо вече да има само неловко мълчание и да се чудят за какво да говорят.
    Enjoy Life ^_-

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си