.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Нещо заразно?

Здравейте приятели?
    Значи проблема е следния: преди шест дни започнах да се виждам с едно момиче(на което и се носи славата на к*рва) и още след първата ни среща ми излезе афта отстрани на езика, поне си мисля че е афта нещо като раничка(все тая).Та вапроса ми е може ли е да е болна от нещо и да ме е заразила(спин или нещо друго).Имаше само целувки с език ,нищо друго, но заради тази раничка ми е малко притеснено.Един приятел също излизаше с това момиче преди два месеца и при него същата работа афра на върха на езика.
    Та възможно ли е , да ми е лепнала нещо?

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    възможно е някой херпес ,въпреки че те излизат около/по устните.Ако има спин нема как за 2 дена вече и симптоми да имаш-на училище ходиш ли въобще?

Таа това е
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Цитирай Първоначално написано от britzy
    възможно е някой херпес ,въпреки че те излизат около/по устните.Ако има спин нема как за 2 дена вече и симптоми да имаш-на училище ходиш ли въобще?

Таа това е
    Аз много добре съм наясно че симптоми няма как да имаш за една седмица , но аз не попитах "Кога да очаквам симптомите", а просто дали е възможно да се заразя по този начин, все пак без полов контакт е малко възможно.Чувал съм че може да се заразиш чрез раничка в устата , но и партниора ти трябва да има раничка.А аз имам неква афта на езика което се води обрив на кожата, а не рана да тече кръв, та това питах дали е възможно от такова нещо.

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    не,не е.И все пак явно тая има нещо.
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    При положение че й се носи славата, няма да е зле да пазиш дистанция.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    При положение че й се носи славата, няма да е зле да пазиш дистанция.
    След двучасово хранене вчера вечерта, то си боли езика от тая афта, стигнах до заключението Че повече неща и да го вида тва момиче.
    Благодаря че се отзовахте на всички.Ако се сета пак неква простотия пак ша питам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си