.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Тема: Проблем

Проблем

Здравейте. Съмнявам се някой да има подобен проблем, но може.Много съм слаба (46 кг ) и съм доста висока (166 см). На всичкото отгоре преди от около година направих корем.. незнам защо се получи така.Правих коремни преси.. после спрях и се чудя как да го махам това, вече ме дразни.И го чувствам подут от вътре и ми е тежко.Мислех да пробвам Активия, но ми казаха, че е загуба на време.Идеи?

P.S Весели празници!
    PP.S Съжелявам, че пускам темата отново
    Could I have this kiss foreva`?

anonymous708973
    Guest
    Активията е вкусна, но не помага за подут корем. Яж по половин грейпфрут на гладно, пий много течности, избягвай тежки меса и алкохол

Супер фен Аватара на pilencaaa
    За поддут корем преценявай храните. Хапвай по-леки ястия.
    И междудругото и аз съм 166см и 48 кг , също оформих корем и ми харесва! По-добре по-стегнато отколкото някъв корем виснал ..
    Няма нужда да се доказваме пред хора, които не вярват в нас..

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Имах приятелка, същото положение - слаба беше като клечка, обаче все едно имаше бирен корем и като застанеше в профил се личеше много и беше грозно. Тя ми обясни, че има проблем с храносмилането, не зная точно какво, но не винаги всичко се оправя с коремни преси и физическо натоварване. Ако наистина "го чувствау подут от вътре и ти е тежко" според мен по-добре се обърни към специалист, не вярвам за една консултация да ти вземат пари, пък и нищо не губиш.
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си