.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3

Има ли някакво решение ???

Когато си оставям косата ми да стане малко по дълга ( бритона ми да стига някъде до средата на челото ми) ии започва много да ми се пречупваа и много се ядосвам (става въпрос за бритона)

някакви препорки какво да правя, никой от наще не е с чуплива коса, а мойта ... С какво мога да я правя така, че да не ми седи на лимби

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Друго решение освен да се подстрижеш или да си купиш преса и да се изправяш не виждам. По поста ти реших че си момче и освен ако не си пускаш дълга коса сигурно искаш бритона да ти седи напред/нагоре или там както и да е - използвай гел.
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak
    Друго решение освен да се подстрижеш или да си купиш преса и да се изправяш не виждам. По поста ти реших че си момче и освен ако не си пускаш дълга коса сигурно искаш бритона да ти седи напред/нагоре или там както и да е - използвай гел.

не, не бритона искам да си ми седи надолу, аз отгоре се правя на бодли, само че като ми стане по дълга и се почва с едни лимби азз ги реша надолу, те още повече се пречупват ,,, пробвах с гел и с пяна ... с лак не съм ама не мисля да си развалям косата с тоя лак, само за да ми седи бритоа надолу
    пп: поддържам си я косата проссто съм принуден да се подстригвам, а със прекално къса коса не се харесвам ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си