- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Лесна или недостъпна
Ще ми обясните ли как да го заинтригувам, но да не си мисли, че съм му в кърпа вързана.
Аман от игрички.
Прави се, че не ти пука, макар и да ти. Друг начин няма.
Ама на него не му пука дали на мене ми пука![]()
вчера,днес,утре и завинаги ! ♥
Щом на него не му пука, дали на теб ти пука, защо си мислиш, че нещо ще стане между вас?
Изчакай поне 24 часа за да му отговориш на СМС, защото нямаш време точно в момента. Бъди заета. Покажи му че си интересна личност с много хобита и той не е центара на твоята вселена. Според мен факта че имаш живот и без него би го заинтригувал. Прекалено много момичета правят момчетата които харесват тяхна единствена цел и се чудят как да ги оплетат и се очайват като не стане. Не трябва да е така. Хич да не ти пука, нека е - ако искаш, нямам нищо напротив, ако не искаш много ти здраве, има още много като теб![]()
Не му се обаждаи, чакай той да ти звънне. Доказано е че момчетата от пра стари времена са тези които 'ловуват' така че го остави да си направи кефа и да 'полувува'. Откажи да се видите ако ти каже по малко от 24 часа по рано, само защото е неуважение (той не ти е първа друшка да тръгнете на кафе когати ви скимне), иначе, стига да нямаш планове ако ти се обади поне един ден по рано да се видите се съгласи.
Запомни че по нататък ще се очаква и от теб да му звънкаш, да му пишеш, за да изглежда че ти пука. Но за сега е само той. Усепх!
This is your life and it's ending one minute at a time!
Sticking feathers up your butt does not make you a chicken!
Fight Club <3
Опс не прочетох хубавоЗначи прави се на интересна и той няма да си мисли, че почти си негова.
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Защото искам да станеПървоначално написано от nPeEbaH
![]()
Благодаря много,но като за начало как да му превлека вниманието,че да иска да ми се обадиПървоначално написано от FataMorgana
![]()
..
24 часа отговор на смс е много. 4-5-6 по-добре. Момчетата не са тъпи, никой няма да ти се върже на номера, че "ОПааа, толкова съм заета, че за 24 часа съм си погледнала телефона веднъж!"![]()
Първоначално написано от PinkPan7her
ама ТОЙ няма да се сети да ми напше смс![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Как да му грабна внаманието?
П.П. Извинете пиша от на братовчедка си профила![]()
А какво става , ако това се окаже лъжа.Първоначално написано от FataMorgana
Значи, някои хора плюят откритите хомо-та , както и по-активните сексуално жени , които си го признават , ама инак тези игрички се толерират, даже се насърчават.
В началото е игра - сваляте се , събирате се , после пак е игра - на мъжо му се чука и се чуди как да изиграе жената, тя на своя страна се чуди как да му се прави на интересна и недостъпна, следва (евентуално, ако не са се разделили) да се чукат и повечето се разделят след това.
И да не се разделят - пак всичките тези интрижки ми се виждат като загуба на време и енергия.
Ако човека има минимум желание за сериозни отношения - то си личи .
Под минимум сериозни имам в предвид , че ще си гледа децата, или поне ще им плаща издържка.
Май не съм се изразила много правилно.
Идеята ми беше, че когато човек иска връзка, трябва да гледа сериозно на нещата, не да си играе на котка и мишка.
Както казах, целият период на флиртуване е загуба на време и нерви. (оо, ще ми се обади ли , оо къде ли е)
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Първоначално написано от NomNomNom
А дали искам сериозна връзка?
Не искам да обичам, не ми се страдам.
Просто той ми хресва и искам да се порбваме.
Въпросът ми е как да му превлека вниманието,но да не изглеждам като курва?
Покажи му че имаш и други опции и той е прости щасливеца който си избрала в моментаПървоначално написано от wasch0
![]()
Офф, де да знам, почти винаги имат поне МАЛКО интерес към мен, не ми се е налагало от нищото да се чудя как да ги заинтригувам.
Но да, покажи му колко си искана от други момчета, онличай се малко по секси, но не като курва, слагай лек грим, просто си придай малко по свеж и нов вид. Също, ако сте в същата компания някога, не пропускай шанс да му покажеш що за човек си. Хубави момичета много, интересни, хубави и стойностни, доста по малко!
Но твърдо не му се обаждай първа. Той трябва! Наистина!
Fight Club <3
Еее, ти можи и да си си погледнала телефона, ама да няма да седнеш да му отговаряш на СМС като не ти е на кеф :P Гадничко, но върши работа!Първоначално написано от PinkPan7her
Fight Club <3
А ако започна леки зарибявки дали ще си помсли,че съм му в кърпа вързана?
Трябва ли примерно ако ме прегърне да се отдръпна,за да съм непостъпна?
Искаш секс. Всички искат секс. Живеем за да правим секс => да имаме деца.Първоначално написано от wasch0
Ама вместо така да се омотваш има и по-нормални начини.
Вярно, че не всички имаха тесен кръг от близки като мен.
Общественото мнение е важно.
Не го приемайте като нападка.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Ако се опита да те прегърне не му позволявай,нека не си мисли,че си някое от поредните лесни момичета,с които може да си играе.Просто бъди себе си и най-вече не му показвай признаци на лесно момиче !!!Първоначално написано от wasch0
![]()
Любовта е неустоимо желание да бъдеш неустоимо желан.
Абе човече какъв секс?Първоначално написано от NomNomNom
Всичките ти коментари са толкова сериозни..
Това е teenproblem ! Аз съм едва на 13 и НЕ търся секс!
А камоли да говорим за деца..
Глупости, прегръщай си го колкото искаш. Ти и приятелите си прегръщаш. Но твърдо НЕ прави първата стъпка!Първоначално написано от TheTeen
Fight Club <3
Първоначално написано от FataMorgana
Ами ако му позволявам да ме прегръща и на него това му е достътчно и не иска нищо по-сериозно
Да,тя може да го разбере по приятелски тая прегръдка,а момчетата каквито са изчанчени повечето може да им мине съвсем друго през главата..зависи до самото момче
Любовта е неустоимо желание да бъдеш неустоимо желан.
Мила, той е момче. Той ВИНАГИ ще иска нещо повече!Първоначално написано от wasch0
Внимавайте с чаршафите!
kalpazanka
Fight Club <3
отбягвай го.. отказвай му когато иска да излезете .. и по точно казано прави типичните мъжки номерцааа![]()
Аз съм на същия принцип. Безотказано действаПървоначално написано от FataMorgana
![]()
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!