Цитирай Първоначално написано от NomNomNom
Цитирай Първоначално написано от FataMorgana
Изчакай поне 24 часа за да му отговориш на СМС, защото нямаш време точно в момента. Бъди заета. Покажи му че си интересна личност с много хобита и той не е центара на твоята вселена.
А какво става , ако това се окаже лъжа.
Значи, някои хора плюят откритите хомо-та , както и по-активните сексуално жени , които си го признават , ама инак тези игрички се толерират, даже се насърчават.
В началото е игра - сваляте се , събирате се , после пак е игра - на мъжо му се чука и се чуди как да изиграе жената, тя на своя страна се чуди как да му се прави на интересна и недостъпна, следва (евентуално, ако не са се разделили) да се чукат и повечето се разделят след това.
И да не се разделят - пак всичките тези интрижки ми се виждат като загуба на време и енергия.
Ако човека има минимум желание за сериозни отношения - то си личи .
Под минимум сериозни имам в предвид , че ще си гледа децата, или поне ще им плаща издържка.

Май не съм се изразила много правилно.
Идеята ми беше, че когато човек иска връзка, трябва да гледа сериозно на нещата, не да си играе на котка и мишка.
Както казах, целият период на флиртуване е загуба на време и нерви. (оо, ще ми се обади ли , оо къде ли е)

А дали искам сериозна връзка?
Не искам да обичам, не ми се страдам.
Просто той ми хресва и искам да се порбваме.
Въпросът ми е как да му превлека вниманието,но да не изглеждам като курва?