.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Момчетата и девствеността

Знам, че въпросът ми е глупав, но... Има ли начин да се разбере дали едно момче е девствено и ако да, какъв е той?

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Физически белег няма. Просто по поведението му ще разбереш

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив

Re: Момчетата и девствеността

Цитирай Първоначално написано от tjgirl
    Знам, че въпросът ми е глупав, но... Има ли начин да се разбере дали едно момче е девствено и ако да, какъв е той?
    На въпроса: "Девствен ли си?", какъв отговор дава?

Ами зависи, повечето девствени момчета свършват много бързо и по това може да се разбере, но го има и много фактори, които забавят еякулацията
    You'll never take my pride!

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Може да се разбере от притеснението му,от държанието му..Както казаха и от по-бавното свършване,но мисля,че не трябва да се разчита толкова много на последното..
    Иначе физически белег няма ((:
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    Може да се разбере от притеснението му,от държанието му..Както казаха и от по-бавното свършване,но мисля,че не трябва да се разчита толкова много на последното..
    Един девственик няма да свърши бавно, а точно обратното. От очакване или ще свърши за секунди или изобщо няма да го вдигне.

Мега фен Аватара на gandalfepi4
    Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak
    Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    Един девственик няма да свърши бавно, а точно обратното. От очакване или ще свърши за секунди или изобщо няма да го вдигне.
    ТОЧНО първия път когато правих секс я държах един час (2 пъти по 30-ина минути), а сега, след пет години ебанйе, свършвам за къмто 5 минути и си скубя косата какво да правя
    “It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”

The Bird of Hermes

Мега фен Аватара на xoxi

Re: Момчетата и девствеността

Цитирай Първоначално написано от tjgirl
    Най-добре го попитай.
    Иначе едва ли сама би познала.
    И спря да се върти за миг земята..

ми аз преди да спя с едно момче,чувах слухове,че не е девствен,обаче след като си легнах с него по опита му доста си пролича,че е девствен и след това поразпитах и се оказах права

На thefreak въпроса беше най-верен...всичко останало е доста субективно и може да се дължи на това, че динозавър е повръщал в лигена на бобърите преди 50 млн години...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си