.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Какво да правя?!

Има едни момичета-2,които настройват класа срещу мен и даскалката не иска да направи нищо!Какво да сторя?

Фен Аватара на beautifullslayer
    Град
    марсиtown
    Ами и ти настрой твоите приятели срещу тях !
    Дорu след най-тежката буря .. uзгрява СЛЪНЦЕ ! <3

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от beautifullslayer
    Ами и ти настрой твоите приятели срещу тях !
    +1

Не мисля ,че да настройваш другите срещу тях е добре , така ще им паднеш на нивото . По-скоро , ако се създаде конфликт с някой на който е било казано нещо от тях , просто се изясни с него и му кажи , че това са глупости и че не си ги казала ти .
    "Не" се пише отделно от глаголи !

Гадното е,че за всичко им се връзват!

Би ли описал по-подробно, как настройват другите срещу теб?

Измислят,че съм казала лоши неща за тях и за другите съученици и даже даскалицата излъгаха,че съм говорила лошо! :(

охоо, добре дошла в клуба... и аз съм същата. пробвах се да питам защо ме игнорират. обясниха ми, че в пети клас съм сменяла компаниите често. тоест, обвиниха ме, че в пети клас съм се разбирала с всички смятай. значи говоренето с тях отпада, няма да ти дадат основателна причина. и аз направих така- със свсеем малко грим и малко по- готини дрехи се приведох в нормален, готин вид. вдигнах си успеха, през последните 3 месеца съм искарвала единствено шестици. и кво стана? тюленчетата нямаше за какво да ме одумват и присмиват... намразиха ме, защото ми завидяха. сприятелих се с много готини хора от другите класове. не ти пука. кажат ли ти нещо, усмивка, майтап и чао. въобще не се опитвай да се сближиш с тях, защото вече окончателно си отписана. ами това са моите начини и съвети. ако ги приложиш, няма да съжаляваш :P

ПС: извинявам се, ако има правописни грешки, то си е в реда на нещата :P

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    define "готини дрехи"

и задай килограмите на "съвсем малко"-то грим..

Голям фен Аватара на akinom
    Премести се !
    http://vbox7.com/play:dd4b6909
    Цената на истината -[м.ю.з.ii.к]-` (h)

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Това, което правят е глупаво и показва колко умствен багаж имат и те, и тия дето им се връзват на глупостите... Не прави нищо - не настройвай никой против тях, а просто гледай на простотиите им с усмивка и пренебрежение. Като ти кажат нещо и се заядат просто им се усмихни и дотам - така ще се чудят защо не им се дразниш и какво си мислиш
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Мерси,хора!

Мега фен Аватара на gummybear
    Премести се !

theo <333

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си