.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 51

Тема: Balea

Hybrid View

Balea

Харесвате ли тази марка?Имате ли нейни неща?Може ако искате да постнете и снимки.

Супер фен Аватара на Djuff
    http://www.yopi.de/image/prod_pics/4278/e/4278594.jpg

Доста съм доволна и е само 3 лв.

Град
    Ботевград
    имам шампоан и балсам на балеа супер доволна!
    !!! скайп : brutal.lady
    - - капка любов.. цяло сърце!

Супер фен
    Имам Лосион за тяло (кокос), душ-гел (кокос), балсам за коса (праскова), почистващ лосион за лице, страхотен е. И всеки продукт е в рамките на 5 лв.

anonymous708973
    Guest
    Интересува ме дали продуктите им за лице са добри? Тоник, пилинг имат ли и добре ли са? И според вас има ли нужда да взимам хидратиращ крем за лице, след като кожата ми е нормална към мазна?

Мега фен Аватара на vagarious
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Интересува ме дали продуктите им за лице са добри? Тоник, пилинг имат ли и добре ли са? И според вас има ли нужда да взимам хидратиращ крем за лице, след като кожата ми е нормална към мазна?
    Хидратиращите кремчета са най-подходящи за сухата кожа.Поне по пътя на логиката - това успях да установя. Иначе, предполагам няма да е проблем, но щом ти е към мазна, избягвай да слагаш мноого около Т-зоната.Моята кожа е същата и по този начин е що-годе добре.
    Big or small, lies are lies!

имам нa Balea Young пилинга и съм много доволна.Не ми сваля кожата като Гарниера, по-нежен е.Доволна съм от душ геловете и от лосионите им за тяло

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Имам Balea young Soft+Care гел за измиване с пилинг частици.
    http://www.yopi.de/image/prod_pics/4448/e/4448021.jpg
    Заканила съм се да си взема душ гел и лосион за тяло пак Balea.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Имам единствено един лосион за тяло с кокос,и съм много доволна,кожата ми остава мека и мирише много дълго.

Мега фен Аватара на slynchoo
    Град
    Yambol
    Нужно ли е да правиш тема свързани с марки,за които вече съществуват теми?За Теранова например има тема с над 100 страници.
    And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..

Мега фен Аватара на Infinity
    Аз съм додолна от продуктите им.
    Много са добри за цената си.
    Страшно съм доволна от крема за тяло с кокос и от душ-гела отново с кокос. Трайни са и миришат супер. Дезодорантите също са добри.
    To infinity and beyond.

А тези бутери или лосиони на Балеа имат ли с аромат на ванилия,защото обожавам аромата на ванилия.Иначе и кокоса не остава назад.

Град
    някъде в слънчевата система :)
    много съм доволна от всичките продукти на тази марка. до сега не съм попадала на продукт с лошо качество и цените са много добри.
    I found your body
    somewhere in between
    no where and hell. (:

И аз съм много доволна от продуктите им, най-вече от шампоана с праскова ( има и такива единични маски за коса и много я подхранват )

Мега фен Аватара на teenems
    абсолютно-ДА!

Мега фен Аватара на Hilary_
    Балеа и аз ги харесвам ..

Град
    Пловдив
    днес бях в ДМ и си накупих някои неща.Та за лице си взех на Balea почистващ лосион против пъпки и комедони със силицилова киселина и цинк,пък дано остана доволна.

anonymous708973
    Guest
    Може ли снимки на двете неща? И да питам, пилинг за лице на Балеа някой ползва ли, какви пари е, колко са големи частиците и помага ли ви?

Град
    Пловдив
    Ето го тва за лисето.

http://prikachi.com/images/813/2800813I.jpg

anonymous708973
    Guest
    О, то е само едно, зле съм
    Супер е, ей сега го разгледах в ДМ-а, ще си го купя. И съм супер щастлива, защото намерих същия чудодеен пилинг, който баща ми ми донесе от Германия в средата гледайте Струваше 6 и нещо, непременно ще си го купя, като моя свърши, заедно с това на Балеа срещу комедони и някакъв тоник.

Съжалявам, че в тая тема питам, но според вас имам ли нужда от хидратиращ крем, след като кожата ми е нормална и леко мазничка в Т-зоната?

И аз днес бях в ДМ Купих си лосиона за тяло с кокос,който е 500 мл

Град
    Пловдив
    О, то е само едно, зле съм
    Как се нанася, колко време стои и колко струваше?
    Струваше 4,50лв,нанася се на влажна кожа,разтрива се,стои се 1-2мин така и се измива с топла вода.

Ами аз искам да кажа имам вода за почистване на лице-SOFT+CLEAR,тампони за нанасяне на водата,които стават и за почистване на грим-но не знам да ли са на BALEA и DEO STICK-за чувствителна кожа!Много съм доволна!

Balea - много съм доволна.

Повече от фен Аватара на blueberryyy
    И според вас има ли нужда да взимам хидратиращ крем за лице, след като кожата ми е нормална към мазна?
    Няма значение дали кожата е суха или мазна,хидратиращият крем е задължителен. Просто потърси такъв,предназначен за мазна кожа

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си