.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: Палитра

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707

Палитра

Имате ли наблюдения над марките палитри ... Да ми препоръчате някаква хубава марка Warm Palette 88 цвята.

За сега съм гледала

http://www.lollipopcosmetics.com/ind...&product_id=51
    http://www.bgunique.com/shop/profesi...ochi-88-cviata

И тази на coastal scents .. но там не съм сигурна как става поръчката и колко ще ми струва.

Голям фен Аватара на BamBamBo
    И аз съм си харесала същите , ще си ги поръчам тези дни,но от bgunique...не знам каква е разликата между двата сайта,защото съм сигурна,че палитрите са еднакви марки.
    Последно редактирано от BamBamBo : 01-28-2013 на 14:51

Голям фен Аватара на nor4eto99
    Всъщност тези са едни и същи като костал сентс-няма разлика

И за двата сайта съм чувала, че всъщност палитрите са абсолютно същите като онези в ebay. Само дето там се продават за около 10 долара с доставката, а тук са с изключително надути цени. Иначе са все китайски.

http://www.ebay.com/itm/Professional...item3ccb2fb630

Примерно. Тази дори е съвсем същата.
    Последно редактирано от Hayashi : 01-28-2013 на 14:58
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Тя по принцип не е за мен, пуснах темата заради приятелка. Аз си имам палитра и е от ибей, за 15 кинта ... Но знам ли, тя иска нещо качествено .. и питам, за да знам към какво да я ориентирам. Търси нещо до 50 лв.

Голям фен Аватара на BamBamBo
    Ако си поръчам тази от ebay,за колко време ще пристигне?

Тези са същите като от ebay. Не съм ги ползвала и не знам какво е качеството.
    Ако не държи да е 100 цвята може да се ориентира към Inglot където за 50 лева мисля, че може да си спретне една малко паритра с цветове по избор. За повече цветове чувала съм, че палитрите на MUA са добри, но там им е мнооого гадна доставката и самото обслужване.

От Китай пристигат обикновено за около месец, максимум 35 дена.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

a аз искам да попитам някой знае ли точно как се поръчва от ибей, смисъл каква е процедурата с плащането и доставката ?

Цитирай Първоначално написано от actiongirl Виж мнението
    a аз искам да попитам някой знае ли точно как се поръчва от ибей, смисъл каква е процедурата с плащането и доставката ?
    И аз се интересувам, моля някой да разясни. Заинтригувах се от една палитра, на доста добра цена.. Моля, обяснете процедурата и относно доставката, срокът, цена как да разбера за доставка и такива неща

Супер фен Аватара на girl91
    Може да се плаща с paypal и може би с нещо друго. Доставката се гледа на Shipping - аз глдам да си поръчвам с безплатна доставка(FREE Economy Int'l Shipping).. проверява се дали доставят до България, защото не всички го правят. Относно срока на доставка - различно е, някои неща може и да не дойдат, но пък ако не дойдат и съобщиш за това парите ти се връщат.

мерси

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си