Тамън се връщам от ДМ-а. Не открих нито писалката за фигурки, нито спрея за изсъхване, нито уредчето за правене на точки. Не знам за чий ... са ги накачорили всичките тия в сайта, ама щом в ДМ-а няма, не знам къде... [/i]
Гланц за устни XXXL-Това имам и е много як!
Лесно ли се нанасят? Заслужава ли си да си ги купя...Да евтини са,при тва ДОСТА,но все пак...таам шарените хубави ли са? Цвета им хубав ли е?Първоначално написано от linkin_park_girl
На мен само тази,към която съм дала линк ми харесаЗа това чакам някакво менение,но иначе със сигурност ще си я купя
![]()
Аз си купих молив за очи на Essence и все още не съм го пробвала, обаче дано да е хубав.![]()
Някой ползвал ли е този гланц:
http://www.essence.eu/bg/produkti/ustni.html
Ами аз не съм опитва с телесен цвят,но предполагам,че е хубав!
имам я, много наситено черна е и дълготрайна.Доволна съм, единственото нещо, което не ми допада много е, че четката е твърда.Първоначално написано от linkin_park_girl
Това не е ли хубаво ?Смисъл аз не искам някоя мека четка да ми се огъваДнес ще ходя да си я купя
![]()
не знам... явно за всеки е индивидуално, но аз предпочитам меките четки, но като цяло линията е хубава, купувай смело и кажи после дали ти харесва.![]()
Аз да питам дали някой е ползвал ружовете им и дали е доволен?
Имам коректора 3 в 1 определено върши хубава работа, имам пудра, която не е най-добрата, малко като маска ти седи.
2 очни линии, едната е все едно молив за начинаещи е много лесна за употреба, а другата си е обикновена.
А, имам и гланц, който единствено оставя ментов вкус на устните ти. Нищо особено не е. Имам и още един коректор стик, но ако искате да прикривате нещо по-сериозно, няма да ви върши никаква работа.
"Оставиш ли се да те опитомят, има опасност да поплачеш..."
Червилото на каква цена е ?Първоначално написано от musiic
Аз точно този гланц искам да си купя, но с друг нюанс, но в моя град не знам къде го има.Първоначално написано от linkin_park_girl
Чувала съм добри отзиви за него.
![]()
Big or small, lies are lies!
Купих го от ДМ с 15% намаление за 3 и нещо, а нормалната цена е към 4.50Първоначално написано от taamara
![]()
"Причината, поради която не пия, е че искам да знам,когато си прекарвам добре."
(Нанси Уичър Астор)
Еее, супеер : )) доста приемливо : ) а пък и изглежда не сухо![]()
в момента съм с пудра, коректор и два гланца, доволна съм и са на сравнително евтини цени все пак не са китайски (май са полски или германски)
Интересното е, че на самата опаковка пише MADE IN POLAND, а на българския етикет - ПРОИЗВЕДЕНО В ГЕРМАНИЯ![]()
![]()
![]()
"Причината, поради която не пия, е че искам да знам,когато си прекарвам добре."
(Нанси Уичър Астор)
От 6 месеца използвам течната очна линия на Essence. Много съм доволна. За тези, които попитаха - четката на тази, която аз използвам, е мека. Тушът е много наситен и траен.Първоначално написано от brokeninside13
Едит: Не използвам Metal Glam, а водоустойчивата (със синя капачка).
Може ли да ми кажеш коя е тази очна линия, защото мен изобщо не ме бива да си слагам и затова не си купувам, а пък все някога трябва да се науча.Първоначално написано от AraBella
на Essence имам ето този фон дьо тен и съм много доволна
http://www.essence.eu/bg/produkti/li...e-make-up.html
препоръчайте ми коректор
аз имам ето този гланц и съм мн доволна от него .. бавно свършва и е дълготраен http://www.essence.eu/bg/produkti/us...c-za-obem.html ( натиснете върху цвета за да видите) моя е жълтия .. също така имах и една пудра ама хич не останах доволна![]()
Някой да е доволен от ружовете им мозайка??
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
на каква цена са им лаковете и хубави ли са![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
LadyV много ми харесва, остава лек блясък след това и се размазва добре, дълготраен е.
POLLINA доволна съм издържат горе долу май към 2-3 лв са
Благодаря!Първоначално написано от hugelipsskinyhips
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ