Здравейте!Ето и моята история,имам нужда от съвет
Бях на 8, когато баща ми ме остави. От тогава израстнах само с майка ми, която винаги е правила всичко възможно, за да имам какво да ям, какво да облека. За което съм й благодарна.. но от малка ме бие. Посинявала ми е окото, разкървавявала ми е носът и устата,ритала ме е,всичко..
Постоянно ме обвинява, тъй като вече съм на 18, че искам да излизам, да живея. Работя от 16год, в момента също. За всяко нещо ме обвинява .Как заради мен е пропиляла най-хубавите си години, как жертвала всичко и т.н.Кара ми се за най-малкото нещо и веднага се ядоства и започва да ме бие..но не просто да ме бие,а да ме пребива.Все ме заплашва да се изнасям.Събрах си багажа,махнах се.Тя ме заплаши,че ще се самоубие,че всичко е жертвала и сега аз я оставям сама.Реших,че ще се промени и се прибрах.
Има едно момче,с което съм от няколко месеца.Искам да сме заедно на НГ,обвинява ме,че ще я оставя сама.Вчера говорих с него по телефона,тя се вбеси,че не съм си изсушила косата и че съм говорила с него,обвини ме че аз му се обаждам и правя сметки,а е точно обратното.Удари ме пак,развика ми се.Аз казах,че повече няма да търпя.Облякох се,тръгнах да излизам..Тя ме завлече за косата из целия апартамент,би ме,задушава ме..днес цялата съм в белези.Обади се на сестра ми,която живее отделно да дойдат да ме усмирят.Че съм била истеричка и съм била за психо диспансера.Приятелят на сестра ми дойде и ме изкара от нас.Ако не беше той,не знам как щях да оцелея.След това спах у сестра ми,обясних й всичко,тя не ми вярва.Майка ми се изкарва жертва,казва,че не ме биела.Накара ме сестра ми днес да се прибера,аз говорих с майка ми по телефона и й казах,че искам да се изнасям още сега,че не издържам.Резултат:как съм щяла да я оставя сама,била съм егоист,за всичко аз съм виновна.
Сега не знам какво да правя,искам да се махна,но не искам и в мен да е вината..