- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- с вързани ръце
Просто ми писна. 9 клас съм.. точно преди 1 година всичко беше толкова различно смисъл тогава си бехме 1 групичка момичета и аз се привързах към едното дрън дрън беше мн яко март месец се скарахме и до октомври с тва момиче се подминавахме е така ниш че сме от един кклас а от октомври насам е смесена работа. Но просто е са е Коледа примерно като се сетя мин година колко беше яко и забавно. РАзменяхме си подаръци е така... а ся неска и вчера ги гледах отстрани как те си разменят подаръци и просто сълзи ми напираха в очите. Имам чуството че живея в миналото/ преди 1 год/ и че това сичко е сън. Че ще се събудя и сичко ше си е както преди. Не ми е проблема че няам приятели или тем подобните.. Проблема е че ми липсват тези времена, а седя отстрани с вързани ръце и нищо не мога да променя. Сиг щеше да си излезне едно хубаво приятелство, ама сичко се развали. Е неска ся от неска сме ваканция мн гадно ми стана едно чао не каза тва момиче. Не я задължавам за нищо но ми е мн мн мн мн кофти и направо нз кво да правя. С когото съм се съветвала, никой не може да ми даде хубав съвет. Безизходица и тва е. Може да ви се струва еб*си нищожното нещо и че се вживявам. Може и така да е, но мн ме боли, а супер мн държа на тва момиче, въпреки сичко което стана ;х
Пиша тая тема хем да си излея мъката, хем да видя дали някой ще даде съвет... критики.. се 1 .. просто да кажете нещо.. ;ь
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.